Båt på väg in i Spetsnäskanalen

Slusstrappan - Göta kanals kundklubb

Kundklubben Slusstrappan är till för dig som går Göta kanal med egen fritidsbåt. Du får ta del av nyheter och erbjudanden och kan få rabatt på kanalresan redan andra året du reser. Medlemskapet är självklart kostnadsfritt.

 

Slusstrappan bild
Bli medlem!

Du blir medlem i Kundklubben Slusstrappan genom att klicka i rutan för kundklubben när du köper din första resa. Din rabatt aktiveras sedan automatiskt när du är inloggad och köper biljett.

Som medlem får du sedan nyhetsbrevet Slusstrappan några gånger per år. Där kan du läsa om aktuella händelser längs kanalen och får även specifika erbjudanden som bara gäller för medlemmar. 

 

Hur fungerar det?

Alla resor* du gör på Göta kanal är bonusgrundande, oavsett om du reser på för- och eftersäsong eller högsäsong. Rabatten kan sedan användas för högsäsongsbiljetter som bokas online. Den aktiveras automatiskt när du loggar in på ditt konto för att köpa biljett.

*Gäller ej för Enslussbiljett.

 

Villkor för medlemskap

  • Medlemsnivåer och rabatter gäller från och med det år du blir medlem. Det går inte att bli medlem retroaktivt.
  • För att bibehålla din nivå i Slusstrappan måste du köpa en ny biljett inom 3 år, därefter slussas du ner till basnivån igen.
  • Medlemskapet med dess förmåner är personligt. Intjänad rabatt är personlig och kan endast användas en gång per säsong. Vid missbruk förbehåller sig AB Göta kanalbolag rätten att kräva fullpris för biljetten.
  • Göta kanalbolag förbehåller sig rätten att förändra villkoren för medlemskap och förmåner eller avsluta kundklubben.
  • Du kan när som helst avsluta sitt medlemskap.

 

Behandling av personuppgifter 

För att hantera ditt medlemskap i kundklubben Slusstrappan behandlar AB Göta kanalbolag personuppgifter om dig. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här. 

Prova på kanallivet

Miniresan
- ett specialerbjudande på kortare sträckor

Vi vet att vissa endast vill gå en kortare sträcka på Göta kanal, och inte har möjlighet att gå en hel delsträcka eller vara borta så länge som det tar att resa hela Göta kanal. Andra vill bara prova på kanallivet och testa att slussa, innan de bestämmer sig för en längre kanalsemester. Därför har vi tagit fram Miniresan.

Miniresan kostar 950 kr inkl. 3 gästhamnsnätter och finns under högsäsongen att köpa på sträckorna:

  • Sjötorp - Lyrestad
  • Karlsborg - Vassbacken
  • Motala - Borensberg
  • Mem - Söderköping

 

Boka här! 

Hel familj ombord på en båt

Läs mer

Fler bra artiklar inför din resa