hitta till alla etapper

Karta över Göta kanalleden

Göta kanal-leden är totalt 22 mil och uppdelad i 7 etapper som är mellan 15 och 56 km långa. För att du enkelt ska kunna hitta rätt, är den skyltad med rödvita skyltar från båda håll. Hälften av sträckan cyklar du på den bilfria kanalbanken och resten på mindre, asfalterade, landsvägar. Över några av sjöarna kan du dessutom åka cykelbåt!

Här ser du en karta med alla ledens etapper, samt några av våra förslag på cykelturer markerade. Du kan själv zooma in för att se dem bättre, eller välja om du vill filtrera urvalet. I vänsterkanten kan du klicka på respektive etapp för att komma till en sida med ledbeskrivningen för just den etappen eller turförslaget. Där har du även möjlighet att ladda ned den aktuella sträckan som GPX-fil. 

Par cyklar på Göta kanalleden

Problem längs leden

Om du upptäcker något problem längs leden, till exempel en skylt som saknas eller är felaktig, får du gärna rapportera in det till ledhuvudmannen.

På så sätt kan problemen åtgärdas och leden fortsätta att vara attraktiv för cyklister och andra besökare. Klicka på knappen för att komma till formuläret för felanmälan. 

Rapportera problem