Ett omväxlande och utmanande arbete 

Jobba hos oss 

Göta kanalbolag erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete med ett starkt varumärke som engagerar. Du får vara med och förvalta, men även utveckla, en helt unik anläggning och besöksmål. Vi arbetar i en engagerad, trevlig och öppen atmosfär där prestigelöshet är viktigt. Som stöd i ditt arbete finns en organisation med omfattande erfarenhet och kompetens inom aktuellt område.

 

Följ oss gärna på LinkedIn om du är intresserad av att jobba hos oss. Där lägger vi ut lediga jobb så snart vi behöver rekrytera. 

Slussvärdar

Slussvärdarna är Göta kanals ansikte utåt 

Säsongsjobba som slussvärd 

Vi erbjuder dig möjligheten att söka säsongsarbete som slussvärd utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i den svenska sommaridyllen. Du kommer att möta semesterfirare ifrån hela världen. 

Inför varje säsong utökar vi säsongsteamet med drygt 100  slussvärdar. Ansökningen för 2024  är nu öppen - sök redan idag! 

 

Jag vill bli slussvärd! 

Slussvärdar

Vill du komma tillbaka? 

Här ansöker du som varit slussvärd tidigare  

Vad roligt att du vill göra en säsong till! 

Anmäl ditt intresse här  

Slussvärd - kontroll

För dig som vill ta steget 

Säsongsjobba som arbetsledare 

Vill du utveckla din ledarskapsförmåga och hjälpa andra individer att växa? Sök säsongsarbete som arbetsledare utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag - mitt i den svenska sommaridyllen!

Ansökningen för 2024 är nu stängd.  

 

 

AB Göta kanalbolag 

Läs mer om bolaget här

En vacker historia 

Att arbeta på Göta kanalbolag är att arbeta i en miljö full av historia! Ta del av den här

 

Göta kanalbolags huvudkontor