Ett omväxlande och utmanande arbete 

Jobba hos oss 

Göta kanalbolag erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete med ett starkt varumärke som engagerar. Du får vara med och förvalta, men även utveckla, en helt unik anläggning och besöksmål. Vi arbetar i en engagerad, trevlig och öppen atmosfär där prestigelöshet är viktigt. Som stöd i ditt arbete finns en organisation med omfattande erfarenhet och kompetens inom aktuellt område.

 

Följ oss gärna på LinkedIn om du är intresserad av att jobba hos oss. Där lägger vi ut lediga jobb så snart vi behöver rekrytera. 

Kanalreparatörer på botten av en tömd sluss

Vill du bli en av oss

Här hittar du våra lediga heltidsjobb 

just nu söker vi inte några nya medarbetare, men håll gärna utkik på LinkedIn eller här på hemsidan. 

Slussvärdar

Slussvärdarna är Göta kanals ansikte utåt 

Säsongsjobba som slussvärd 

Vi erbjuder dig möjligheten att söka säsongsarbete som slussvärd utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i den svenska sommaridyllen. Du kommer att möta semesterfirare ifrån hela världen. 

Inför varje säsong utökar vi säsongsteamet med drygt 100  slussvärdar. Ansökningen är öppen årligen från december till januari. 

Läs mer här 

Slussvärd - kontroll

För dig som vill ta steget 

Säsongsjobba som arbetsledare 

Vill du utveckla din ledarskapsförmåga och hjälpa andra individer att växa? Sök säsongsarbete som arbetsledare utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag - mitt i den svenska sommaridyllen!

Ansökningen är öppen årligen från december till januari. 

Läs mer här

 

AB Göta kanalbolag 

Läs mer om bolaget här

En vacker historia 

Att arbeta på Göta kanalbolag är att arbeta i en miljö full av historia! Ta del av den här

 

Göta kanalbolags huvudkontor