Har du Göta kanal på din Bucket List? Vi kan inte berätta exakt vilka möten som väntar bakom de otaliga krökarna längs Göta kanal, men vi kan lova att de kommer göra dig och ditt sällskap rikare. Kanalen är nu öppen för säsongen - välkomna! Boka här
Flexibla biljetter I dessa lite oroliga tider kan det vara extra bra att veta om att högsäsongsbiljetten för fritidsbåt går att påbörja valfritt datum mellan 15 juni och 12 augusti. Skulle ni bli tvungna att avboka resan återbetalas hela summan förutom 250 SEK i administrationsavgift. Bra va?
Följ Göta kanal på Instagram Inspireras inför sommaren! #längsgötakanal Följ oss på Instagram!

Göta kanal - Sveriges längsta besöksmål

Med anledning av Coronaviruset 

Trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet både för våra besökare, medarbetare och samarbetspartners. Vi följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar angående det nya coronaviruset. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig, och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Vi ser inte i nuläget någon risk för den kommande säsongen på Göta kanal. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden.

 

Om något förändras kommer vi att meddela detta omgående.

Det händer längs Göta kanal

En dag längs Göta kanal