Samverkan destination göta kanal

Tillsammans utvecklar vi besöksmålet Göta kanal

 

Göta kanal erbjuder en mängd upplevelser och aktiviteter både i vatten och på land. Med en intressant historia, fascinerande teknik, vacker natur och ett spännande skådespel lockar man gammal som ung. Samverkan Destination Göta kanals uppgift är att samla allt detta och marknadsföra besöksmålet Göta kanal. 

Samverkan Destination Göta kanal består av de två regionerna Västra Götaland och Östergötland, de sju kanalkommunerna Mariestad, Töreboda, Karlsborg, Motala, Linköping, Norrköping och Söderköping, AB Göta kanalbolag och företagen i Nätverket Officiell Partner Göta kanal.

 

Logotyper Samverkan Destination Göta kanal
Logotyp Officiell Partner Göta kanal

Företagsnätverket

Officiell Partner Göta kanal

Officiell Partner Göta kanal är ett företagsnätverk längs Göta kanal som samarbetar året runt för att tillsammans skapa ett starkare besöksmål, en längre säsong med fler besökare och en kvalitetssäkring av produkterna kring kanalen. Nätverket träffas två gånger per år för att dela upplevelser, skapa gemensamma paketerbjudanden och även få utbildning inom service, värdskap och Göta kanal som kulturhistoriskt byggnadsverk.

Möt företagen

Våra officiella partners

Selected filters: