Är Göta kanal på din Bucket List? Vi kan inte berätta exakt vilka möten som väntar bakom de otaliga krökarna längs Göta kanal, men vi kan lova att de kommer göra dig och ditt sällskap rikare. Boka sommarens äventyr redan nu! Är det dags i år?
Göta kanal - en unik cykelled Längs kanalen finns 87 km bilfri väg omgärdad av vacker natur och historiska minnesmärken. Möjligheterna till depåstopp är oändliga med slussning av båtar, keliga kanalfår och ett rikt utbud av restauranger, caféer och övernattningsmöjligheter. Miljön lämpar sig extra bra för barnfamiljer som på egna cyklar eller hyrcyklar vill uppleva fridfull cykling genom ett Sverige i miniatyr. En riktig cykelsemester Cykelpaket 1-2 dagar
Fira påsken längs Göta kanal Hitta till kycklinggula upplevelser under långhelgen längs Göta kanal. Till Påsken

Göta kanal - Sveriges längsta besöksmål

Snart är den här - sommaren!

Även om vintern är en spännande tid längs Göta kanal, tror vi att det är många med oss som redan längtar till årets kanalsäsong. Du vet väl om att bokningen redan är öppen?

En dag längs Göta kanal

Göta kanals Destinationsguide

För att du ska hitta till alla upplevelser längs Göta kanal har vi samlat dem alla i en lättanvänd destinationsguide. Följ länken för att börja planera ditt besök redan nu, eller ladda ner den som app till din mobil.