Skomakarns restaurang och kafé
Skomakarns restaurang och kafé

Skomakarns restaurang och kafé

Oavsett om du är hungrig, vill spela minigolf eller sugen på glass har Skomakarns restaurang och kafé vid Göta kanal det ni är söker efter. Välkomna!

Beskrivning

Stort utbud av mat och fika. Det finns både kyckling, fläskkött och fisk prova även våra olika burgare, Öltappsburgaren är speciell och även lammburgaren där köttet kommer från Grimeruds gård i Undenäs, det finns även vegetariska alternativ av burgare. Vi har mat för den som äter veganskt och det finns en barnmeny.

Frukostbuffén står uppdukad varje dag kl 08.00 - 10.00.

Du kan ta en paus med något smarrigt från vår kakmonter, varav mycket är hembakt. Vi erbjuder även smörgåsar både varma och kalla.

Du väljer om du vill äta här eller ta med dig. Allt fungerar med avhämtning.

Det finns stora ytor att sitta på inne samt en stor altan när vädret tillåter.

Du är välkommen att ta med din hund. Det enda vi kräver är att du har koll på den så ingen annan gäst blir obekväm!

Inne i kaféet hittar du även en liten presentbutik med fina små presenter eller varför inte något till dig själv. Vi säljer teer som du kan provsmaka i kaféet om du vill. Vi har även manuell kaffemaskin för espresso mm. Stor uteservering och parkering finns både på framsidan och på baksidan på "öltappen" busshållplatsen.

Minigolfen erbjuder en bana med 18 hål med tema från Karlsborg. Glasskaféet vid minigolfen erbjuder både Kling och Sia glass. Pinnar, strutar, lösglass och mjukglass med 2 smaker! Eller så väljer du något från menyeerna Där kan du även dricka kaffe eller en läsk.

Minigolfen ligger bara några meter från Götakanal, bron över kanalen avgränsar Bottensjön från Vättern, den kan du se från golfen. Under högsäsong öppnas bron varje halvtimma.

 • Gatuadress
  Norra Kanalgatan 3
 • Postnummer
  Karlsborg
 • Öppettider
  2022

  Stängt
  Onsdag08:00-15:00
  Torsdag08:00-15:00
  Fredag08:00-15:00
  Lördag08:00-15:00
  Söndag08:00-15:00

  MåndagStängt

  Vi har öppet från kl 8.00 - 15.00 Onsdag-Söndag
 • Webbsida
  www.skomakarns.net
 • Telefonnummer
  0505-649255, 070-3965333
 • E-post
  ingrid@marey.se