Håll Bar & Kök
Håll Bar & Kök

Håll Bar & Kök

Restaurang i Söderköping, Håll Bar & Kök belägen precis vid Göta kanal och har ett stort fokus och engagemang om att uppnå en mer hållbar planet. Välkommen!

Beskrivning

Håll Bar & Kök har som mål att bidra i vårt gemensamma mål för att uppnå en mer hållbar planet. Håll Bar & Kök tänker såväl globalt som att arbeta med lokala producenter och leverantörer.

Vi försöker att skapa och harmonisera olika upplevelse inom gästfrihetsbranschen: bl.a. med evenemang, restaurang och bed & breakfast verksamheten.

Hållbar konsumtion innebär inte bara miljöfördelar utan även sociala och ekonomiska fördelar såsom ökad konkurrenskraft, tillväxt på såväl den lokala som globala marknaden, ökad sysselsättning, förbättrad hälsa och minskad fattigdom. Omställning till en hållbar konsumtion och produktion av varor är en nödvändighet för att minska vår negativa påverkan på klimat, miljö och människors hälsa.

Söderköping är en charmig småstadsidyll med Göta kanal som går i genom staden, omgiven av en levande landsbygd och vackra Sankt Anna skärgård.