Slussvärd och  båtgäst

Sök jobb som slussvärd

Göta kanalbolag utlovar ett annorlunda jobb med härliga, positiva kollegor som stöd i din vardag. Du kommer att få ta del av den utbildning och praktik som krävs för att utföra ditt arbete.

Ansvarsområden:
Som slussvärd ansvarar du för säkerhet, service och att gästerna får en positiv helhetsupplevelse. Du är placerad vid en eller flera slussar eller broar där du ansvarar för manövrering, reglerar vattennivåer och planerar båttrafiken. Du har en kontinuerlig dialog med kollegor för att flödet ska fungera så bra som möjligt.

Som slussvärd ser du till att gästerna får hjälp och en trevlig upplevelse på kanalen. Samtidigt verkar du som ambassadör för Göta kanal och vi hoppas att du kommer att känna den stolthet och glädje som tidigare slussvärdar känt över att jobba vid kanalen.

Omfattning:
Säsongsanställning under perioden 17 juni – 16 augusti 2023. Anställningstiden varierar från 6 veckor till 9 veckor och det krävs att du är tillgänglig hela perioden du erbjuds och sedan tackar ja till. Det kommer även finnas möjlighet till att arbeta under Göta kanals eftersäsong från den 17 augusti till den 30 september.

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som fyllt 18 år senast 16 juni 2023. Du har god kommunikationsförmåga och talar obehindrat svenska samt engelska. Att du är simkunnig är en nödvändighet och det är en stor fördel om du har båtvana. Kunskaper i Tyska språket samt B-körkort + tillgång till bil är meriterande. Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat i en serviceinriktad roll. 

Vi söker handlingskraftiga individer som drivs av mötet med människor. För att trivas i rollen tycker du att det är roligt att hjälpa människor och du gläds med andra. Du har ett personligt engagemang och har förmåga att hantera stress. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas, därför välkomnar vi alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 
Sista dag att ansöka är 2023-04-04, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information: 
Kontakta Emma Eurenius på Poolia; emma.eurenius@poolia.se

 

Följande steg ingår i rekryteringsprocessen:

Steg 1 – Servicetest 
Om du tagit dig till första steget i rekryteringsprocessen skickar vi dig ett digitalt servicetest. 
 

Steg 2 - Telefonintervju 

Steg 3 – Digital Intervju 
Intervjuer hålls under februari/mars 2023. 
 

Steg 4 – Anställningserbjudande 
Under februari/mars erbjuds anställning för säsongen 2023
 

Steg 5 – Utbildning
Obligatorisk utbildningsdag är 4 juni 2023 i Motala. Där får du även möjlighet att träffa dina kollegor som du ska arbeta med i sommar. 

 

Ansökan:
Klicka på länken till den ort som är närmast dig för att ansöka

Sjötorp

Töreboda

Forsvik

Karlsborg

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

 

 

En dag längs Göta kanal

Att jobba som slussvärd 

 

Youtube video image