Extra bra erbjudanden för prenumeranter

Göta kanal till MERA-pris

Ett av Sveriges största besöksmål har förstås upplevelser som passar nästan alla. I samarbete med MERA har vi valt ut några av dem, där du som prenumerant får ett extra bra pris*. Du bokar och betalar enkelt online, och anger du koden MERA20 så får du 20% rabatt på ordinarie pris. 

Fler upplevelser!

Längs Göta kanal finns många fler upplevelser för stora och små. Du hittar dem alla här.

Hitta till fler upplevelser

 

alla MERA-förmåner

Vilken upplevelse väljer du?*

 

Selected filters:

Familj på väg in i sluss

 

För dig som inte har egen båt!

Hyr båt från Göta Kanal Charter

Att hyra båt och upptäcka Göta kanal på egen hand är en garanterat minnesvärd upplevelse! Båtarna hyrs ut veckovis och ni kan välja mellan tre olika rutter för resan. I priset ingår båthyra samt kanalavgift, och med koden MERA20 får du 20% rabatt på båda.*

Boka här! 

*Rabatten gäller för de erbjudanden som presenteras på denna sida och som bokas under perioden 15 mars  - 21 juni. Hos Göta Kanal Charter gäller rabatten bokningar av elbåtar samt kanalavgift för resa under Göta kanals högsäsong 13 juni - 15 augusti.
**För fritidsbåtsbiljetter gäller rabatten högsäsongsbiljetter som bokas under perioden 7 februari - 15 april och ej i kombination med andra rabatter, så som kundklubbsrabatter. Har du redan rabatt via vår kundklubb, blir den totala rabatten 20%.