Hotell City Motala
Hotell City Motala
Hotell City Motala
Hotell City Motala

Hotell City Motala

Välkommen till Hotell City

Mitt i centrala Motala, även kallad Östergötlands Sjöstad, ligger Hotell City.
Hotell City har en lång historia som ett av de populäraste hotellen i Motala, både för turister och för affärsresenärer. Redan 1961 välkomnades de första gästerna och sedan dess har tusentals nöjda gäster checkat in och ut. 55 hotellrum, en läcker pub och en riktigt vacker konferenslokal finns i byggnaden. Hotellet är ett systerhotell til

Beskrivning

Välkommen till Hotell City
 
Mitt i centrala Motala, även kallad Östergötlands Sjöstad, ligger Hotell City.
Hotell City har en lång historia som ett av de populäraste hotellen i Motala, både för turister och för affärsresenärer. Redan 1961 välkomnades de första gästerna och sedan dess har tusentals nöjda gäster checkat in och ut. 55 hotellrum, en läcker pub och en riktigt vacker konferenslokal finns i byggnaden. Hotellet är ett systerhotell till Hotell Nostalgi i Motala Hamn.

På senare år har hotellet renoverats och inretts i ett härligt marint tema som smälter bra in i sjöstadsmiljön i Motala. Hos oss har du direkt närhet till det mesta som Motala kan erbjuda. Utanför dörren finns shopping, restauranger, torghandel och mycket mera. Självklart är Motala Hamn ett givet mål när du besöker Motala. Bara ett par minuters promenad från hotellet når du den naturliga samlingsplatsen i Motala, nämligen Motala Hamn. I hamnen finns ett flertal restauranger, barer, caféer, glassbodar och småbutiker. Du kan också titta på alla kanalbåtar och fritidsbåtar som ligger förtöjda i hamnen.
 
Sist men inte minst kan Motala Hamn stoltsera med Skandinaviens mest besökta Motormuseum. En imponerande samling av nostalgiska ting från förr. Väl värt ett besök. Som gäst hos oss har du alltid fri entré till Motala Motormuseum.

Vägg i vägg med muséet i hamnen ligger Nostalgi Bistro & Bar, vars restaurang tillhör de bättre i trakten. Här finns även café, hotell och konferens. Boka gärna bord via oss.

Boka Hotell City Motala