Högby Spa och Konferens
Högby Spa och Konferens
Högby Spa och Konferens
Högby Spa och Konferens

Högby Spa och Konferens

Spa på landet med fantastiska vyer. Kockarnas mat är något särskilt att minnas och däremellan finns mycket att uppleva i omgivningarna.
Rum och frukost ingår alltid i bokning.

Beskrivning

Varmt och skönt spa på landet
På vår gård, där familjen har varit sedan 1600-talet, har vi byggt ett hotell med restaurang och spa. Miljön har en blandning av gammalt och nytt. Bullerbykänsla med utsikt som bjuder på gärdesgårdar och härliga vidder. Vi och vår personal är måna om att göra din vistelse hos oss väldigt behaglig, vare sig man kommer som enskild person eller grupp. Man kan komma hit för spa och behandlingar över dagen eller övernatta.
Våra rum ligger i längor runt spaanläggningen och alla är ljusa och fräscha. Utsikten över fälten från varje rum är härlig. Varje rum har WC/dusch,TV och wifi. De flesta rummen är nybyggda men vi har också varsamt renoverat några rum, t.ex både gamla och nya lärarbostaden från den tiden gården hade en skola.
En utmärkt plats att utgå ifrån för att utforska området med cykel. Även fina vandringsleder finns nära och härliga skogspromenader alldeles utanför dörren. Förutom vår fina spaanläggning så erbjuder vi aktiviteter som bland annat Gårdskampen, Kreativ målning, Yoga och Archery Tag

 • Gatuadress 1
  HÖGBY GÅRD 312
 • Postnummer
  591 77
 • Postadress
  BORENSBERG
 • E-post
  info@hogbygard.se