Äventyrspaket i Karlsborg med vandring i Tiveden
30 maj

Äventyrspaket i Karlsborg med vandring i Tiveden

Besök Sveriges reservhuvudstad Karlsborg, gå den spännande äventyrsturen och vandra i nationalparken Tiveden. Allt vid Göta kanal! 

Beskrivning

Dag 1 

Ankomst till Karlsborg med incheckning på Hotell Rödesund mitt i Karlsborg nära Vättern och Göta kanal. Ni spenderar eftermiddagen i Sveriges reservhuvudstad. I paketet ingår ett besök på fästningsmuseet och Fästningskyrkan. Passa även på att shoppa i Karlsborgs mysiga butiker och middag kan ni äta på någon av Karlsborgs trevliga restauranger. Missa inte hamnen med mysiga caféer och restauranger! 


Dag 2

Efter frukost tar ni med ert matsäckspaket och åker till Tiveden, där ni vandrar under dagen. Det finns flera olika leder att välja mellan från 0,9 km till 9 km långa. Tillbaka på hotellet väntar en 3-rätters middag, ni väljer fritt ur menyn.


Dag 3

Frukost och hemresa. Det finns möjlighet att köpa till ett matsäckspaket om ni önskar ytterligare en dags vandring i Tiveden. Eller varför inte ett besök i närbelägna Forsvik Bruk, titta in i de trevliga kanalbutiken 5 Knop där ni 10% rabatt.


OBS! Enkelrumstillägg kostar 450 kr/natt. Meddela detta direkt till Svecia Travels så fakturerar de. 


I paketet ingår:


- Två övernattningar på Hotell Rödesund med frukost, del i dubbelrum

- Matsäckspaket dag 2 

- En tre-rätters middag på Hotell Rödesund

- Kombinationsbiljett med fästningsmuséet och äventyrstur på Karlsborgs fästning 

- Karta och vägbeskrivning

  • Pris från
    2595 Sek

Boka Äventyrspaket i Karlsborg med vandring i Tiveden