Dagskryssning på Göta kanal med M/S Bellevue

Dagskryssning på Göta kanal med M/S Bellevue. 2-rätters Middag och boende i Sjötorp

Upplev en dagskryssning på Göta kanal med middag och boende i Sjötorp. M/S Bellevue med skepparen Sonny är känd från TV3.s serie Göta kanal.
 
Ni kommer till Sjötorp eller Töreboda beroende på startdag. Ni går ombord på passagerarbåten som kommer att ta er fram på Göta kanal genom inte mindre än 16 slussar. Under resan kommer en god lunch att serveras ombord på båten och ni kommer att guidas längs Göta kanal av båtens skeppare.
 
Platser som ni passerar under dagen är Lyrestad, Norrqvarn, Riksberg och Hajstorp. Framme i Töreboda/Sjötorp så väntar en buss på att ta er tillbaka till Startpunkten. Middag och boende väntar sedan på er i härliga Sjötorp. En 2 rätters middag serveras på Restaurang Perssons i Backen och boendet är på Perssons i Backens Pensionat i eget rum med dusch och toalett. På morgonen serveras en god frukost innan det är dags att checka ut och lämna kanalen för denna gång.
 
Meny 2024
Lunch: Varmrökt lax med potatissallad
Middag
Förrätt: Toast Skagen toppat med löjrom / Löjromstoast
Varmrätt: Dillslungad potatis med Vänergös och sandefjordsås / Fish and Chips med egenfångad Vänergös med löjromssås
Alternativt kyckling eller vegetariskt
 
Priset: 2490:- . Barn 3-12 år:1590:-
 
Båten M/S Bellevue avgår kl. 10.30 följande dagar:
Tisdagar Töreboda- Sjötorp 21/5-10/9
Onsdagar Sjötorp- Töreboda 22-4/9
Torsdagar Töreboda- Sjötorp 23/5- 5/9
Lördagar Sjötorp- Töreboda 18/5 – 7/9
Turerna går ej under tiden 18-25/6
 
I priset ingår:
Båtkryssning på Göta kanal inkl. lunch ombord. Återtransport med buss till startplatsen direkt efter båtresan. 2-rätters Middag på Restaurang Perssons i Backen i Sjötorp. Boende i eget rum med dusch och toalett på Perssons i Backens Pensionat inkl. sänglinne och handduk. Frukost. Karta och färdbeskrivning. Nyhet! digital guidning av Göta Kanals auktoriserade guide Amanda Hessle!

När du bokar detta erbjudande bor du på “Perssons i Backen”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-04-11 10:22:46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails