Göta kanal med din bäste vän Hunden – 3 dagar

* Helpension
* Bed & Breakfast med egen toa & dusch
* Hund godis & hundmat finns att köpa
* Båttur M/S Bellevue

Upptäck Göta kanal – En Unik Resa med M/S Bellevue!
 
Dag 1: Göta kanal båttur från Töreboda till Sjötorp
Inled din äventyrsresa i Töreboda och stig ombord på M/S Bellevue för en oförglömlig 5-timmars båttur genom Sveriges största byggnadsprojekt. Klockan 10:30 lämnar båten Töreboda och tar dig genom de imponerande slussarna i Hajstorp, med en spektakulär passage genom totalt 16 slussar innan den når Sjötorp, där Göta kanal möter Vänern. Kaptenen berättar om Göta Kanals fascinerande historia och naturens skönhet medan du avnjuter en utsökt lunch. Dagen avslutas med en middag på Prästgårdens Trädgårdscafé och en övernattning i det charmiga Brostugan vid kanalkanten.
 
Dag 2: Vandring längs Göta kanal till Hajstorp
Börja dagen med en utsökt frukost i på Pensionat Prästgården och ge dig ut på en 10 km lång vandring längs bilfria vägar vid Göta kanal. Vandringen tar dig till det idylliska resmålet Hajstorp, känt för sitt pittoreska café vid slusskanten och lokala hantverksmagasin. Njut av båtarnas färgsprakande skådespel och atmosfären av levande folkliv. Återvänd till Prästgårdens Trädgårdscafé för en läcker middag och koppla av med en övernattning i Brostugan intill kanalen.
 
Dag 3: Vandring till Jonsboda – En smakfull avslutning
Efter en härlig frukost i den historiska Prästgården ger du dig ut på en 14 km lång vandring till Jonsboda. Med en välfylld matsäck från Prästgården utforskar du vackra platser längs Göta kanal och njuter av båtlivet.
 
Upptäck Göta kanal – En resa full av natursköna äventyr och gastronomiska höjdpunkter!

När du bokar detta erbjudande bor du på “Pensionat Prästgården”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails