Pensionat Prästgården

Adress: Nygatan 2, 545 30 Töreboda
Område: Töreboda
Visa karta

Hotell | BO I MYSIG HERRGÅRDSMILJÖ
Vid Göta Kanal i Töreboda hittar du Pensionat Prästgården med sin lummiga trädgård och sitt centrala läge.
Hos oss bor du i en varsamt renoverad miljö. Våra rum har alla egna unika teman hämtade från Prästgårdens och Göta Kanals långa historia. Vill ni bo precis intill kanalkanten har vi vårt annex "Brovaktarstugan".

Vackra Pensionat Prästgården ligger centralt i Töreboda, strax bredvid kyrkan och ca 300 m från Göta Kanal.
I det vackra gula stenhuset med en underbar trädgård finns Pensionat Prästgården i Töreboda. Vårt annex "Brovaktarstugan" ligger alldeles intill Göta kanal. Här kan ni njuta av båtlivet medans ni sitter i trädgården och njter av lugnet. Brovaktarstugan ligger ca. 450 meter från Pensionat Prästgården. Frukosten serveras på Pensionat Prästgården.
 
Närheten till Göta Kanal ger härliga möjligheter, njut av en cykeltur eller promenad på den bilfria dragvägen utmed kanalen.
Här kan man och bo i lugn och rofylldmiljö.
Vi som driver Pensionat Prästgården är syskonparet Urban och Yvonne Brånfelt. År 2002 föll vi för den vackra byggnaden Prästgården i Töreboda, vår vision var ett unikt boende med centralt läge vid Göta Kanal. Prästgården var perfekt för detta ändamål och under det kommande året byggdes denna lokal om till pensionat.
Varmt välkomna till ett stycke historia utmed Göta Kanal
 
 
Mat & Trädgårdscafé
Den mysiga lilla oasen mitt i byn!
Njut av en god lunch, ta med vänner och kollegor för en AW på våra drinkkvällar eller boka upp Prästgården för en privat tillställning?
Under sommaren öppnar vi upp vårt Trädgårdscafé igen där det kommer finnas mycket godsaker under både dag- & kvällstid.

Cykelvänligt stopp

Faciliteter och service

Nöje
Cykelvänligt stopp

Kontaktinformation

Gatuadress
Nygatan 2
Postadress
545 30 Töreboda
Telefonnummer
+46 0506-125 00
Build: 2024-07-11 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails