Högby Spa och Konferens

Adress: HÖGBY GÅRD 312, 591 77 BORENSBERG
Område: Borensberg
Visa karta

Hotell | Spa på landet med fantastiska vyer. På vår gård, där familjen har varit sedan 1600-talet, har vi byggt ett hotell med restaurang och spa.

På vår gård, där familjen har varit sedan 1600-talet, har vi skapat en unik plats i vår fina miljö med hotell, restaurang och spa. Miljön har en blandning av gammalt och nytt. Bullerbykänsla med utsikt som bjuder på gärdesgårdar och härliga vidder. Vi och vår personal är måna om att göra din vistelse hos oss väldigt behaglig, vare sig man kommer som enskild person eller grupp. Man kan komma hit för spa och behandlingar över dagen eller övernatta.
Våra rum ligger i längor runt spaanläggningen och alla är ljusa och fräscha. Utsikten över fälten från varje rum är härlig. Varje rum har WC/dusch,TV och wifi. De flesta rummen är nybyggda men vi har också varsamt renoverat några rum, t.ex både gamla och nya lärarbostaden från den tiden gården hade en skola.
En utmärkt plats att utgå ifrån för att utforska området med cykel. Även fina vandringsleder finns nära och härliga skogspromenader alldeles utanför dörren. Förutom vår fina spaanläggning så erbjuder vi aktiviteter som bland annat Gårdskampen, Kreativ målning, Yoga och Archery Tag

Restaurang

Faciliteter och service

Mat & Dryck
Restaurang
Nöje
Spa

Kontaktinformation

Gatuadress
HÖGBY GÅRD 312
Postadress
591 77 BORENSBERG
Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails