Upplevelsecykling med guide
Upplevelsecykling med guide
30 maj

Upplevelsecykling med guide

Tillsammans med en engagerad guide upplever du det absolut bästa av Göta kanal! Turen går att boka 26/8 och 9/9.

Beskrivning

Förutom magisk natur, spännande berättelser om Göta kanals dåtid, nutid och framtid får du också ta del av anekdoter om människor och företeelser längs med kanalen. Dessutom får du besöka platser som de flesta kanalfarare inte har sett. Med glädje, inlevelse, gott värdskap och en personlig relation till Göta kanal är guiden Amanda med under några timmars cykling och förgyller din upplevelse!

Program (guidning mellan 10.00 och 12.30): 10.00 Vi möts vi vid Sjötorps Upplevelsecenter utanför Café Baltzar i Sjötorp, där vi tar emot våra cyklar. Vi kommer att cykla 9 km till Norrqvarn (enkel väg), under tiden stannar vi till vid olika platser och får av Göta kanal-guiden Amanda Hessle höra mer om Göta kanals spännande historia. Du får även tillfälle att se någonting som de flesta kanalfarare aldrig får se…12.30 Den guidade delen av cyklingen avslutas vid Norrqvarn. Därefter är det upp till dig hur du vill fortsätta njuta av dagen och Göta kanal.

Annat att tänka på:
Egen dryck/fika som du kan inta under turen.
Kläder efter väder.
Vi cyklar ca 20 km på dragvägen längs med Göta kanal. (Sjötorp-Norrqvarn t/r, för den som vill finns möjlighet att cykla längre.)
Deltagandet sker på egen risk.

Tillgänglighet:
Bekväm cykling på bilfria grusvägar, korta uppförs- resp. nedförsbackar enbart vid slussar.

Välkommen till en oförglömlig upplevelse längs med Göta kanal!

Foto: Jesper Anhede

  • Pris från
    100 Sek

Boka Upplevelsecykling med guide