Slussa och sussa-paket i Linköping
26 maj - 30 sept

Slussa och sussa-paket i Linköping

Besök Linköping och åk med M/S Wasa Lejon på Göta kanal. Sammanlagt passerar ni nio slussar. Under den här turen får ni också en alldeles speciell upplevelse när ni passerar över akvedukterna i Ljungsbro och Borensberg.

Beskrivning

Dag 1

Ni ankommer till Linköping och spenderar dagen här. Ni bor mitt i de centrala delarna av staden vid Stångån på Scandic Linköping City med parkering och restaurang och trevlig veranda med utsikt över Kinda kanal, där det är trevligt att ta en god drink. Ni har nära till mysiga affärer och möjlighet till shopping! Passa på att se sevärdheter som Domkyrkan och gamla Linköping. I paketet ingår även en entré till det berömda flygvapenmuseet.

På kvällen äter ni en 3-rätters middag (torsdag till söndag är det grillbuffé) på hotellet.


Dag 2

Efter frukostbuffén checkar ni ut och åker till Berg, här finns parkering för bilen precis vid kanalen. Kl. 10.00 avgår M/S Wasa Lejon, sammanlagt passerar ni nio slussar. Under den här turen får ni också en alldeles speciell upplevelse när ni passerar över akvedukterna i Ljungsbro och Borensberg. Ombord på båten serveras en god lunch! Under ert stopp i mysiga kanalorten Borensberg rekommenderar vi att ni ser den handdrivna slussen och besöker Götas Prylbod, där ni har 10% rabatt! Ni är tillbaka i Berg kl. 17.30.


OBS! Enkelrumstillägg kostar 450 kr/natt. Meddela detta till Svecia Travels så fakturerar de tillägget.


I paketet ingår:

- 1 övernattning på Scandic Hotell, del i dubbelrum

- Frukostbuffé

- 3-rätters middag på hotellet

- 1-dags kryssning med M/S Wasa Lejon

- Lunch ombord på båten

- Entré till Flygvapenmuseet

  • Pris från
    2595 Sek

Boka Slussa och sussa-paket i Linköping