Sjötorpspaketet med 1 övernattning
Sjötorpspaketet med 1 övernattning
Sjötorpspaketet med 1 övernattning
7 jun - 8 sept

Sjötorpspaketet med 1 övernattning

Cykelpaket Göta kanal - Upplev ett härligt familjeäventyr på cykel längs Göta kanal. Cykla från Sjötorp vid Vänern, strax norr om Mariestad och passera Norrqvarn med barnens minikanal förbi Hajstorps slussområde innan ni vänder i Töreboda. Härlig cykelsemester med boende på Sjötorps Vandrarhem.

Beskrivning

Cykelsemester Götakanal
Cyklarna hämtas ut på Sjötorps cykeluthyrning. Cykelturen går sedan hela tiden utmed Göta kanal på den bilfria, gamla dragvägen där oxar och hästar förr drog fram båtarna.

Lunchpaketet får ni med er från starten och kan avnjutas vid någon av alla de slussar som ni passerar.

Under dagen finns också möjlighet att göra paus vid något mysigt café och smaka på de goda glassarna eller njuta av en kopp kaffe.

Ett givet mål för dagen är Norrkvarns slussområde med trollstubbar och Göta kanal uppbyggt i miniatyr. Här är lagom att pausa och låta barnen leka av sig en stund.

Om orken finns är det 4 km kvar till Hajstorp som är en riktig pärla med slussar, hantverk och ett trevligt cafe med hembakt, närproducerat, ekologiskt och rättvisemärkt i sortimentet.

Middag och god sömn
Tillbaka i Sjötorp checkar ni in på vandrarhemmet. På kvällen serveras det en god och välförtjänt middag på restaurang Kajutan, som ligger vid slussarna.

Nästa morgon serveras en frukostbuffe innan det är dags att checka ut.

Cyklar
Våra cyklar är moderna 3 vxl damcyklar. Stort sortiment av tillbehör finns. Cykeluthyrningen har mer än 300 cyklar som väntar på dig. Barncyklar finns i alla storlekar.

I priset ingår:
- Cykel, 2 dag
- Lunchpaket inkl. dryck
- Middag (ej dryck)
- Boende i eget dubbelrum på Sjötorps Vandrarhem
- Frukostbuffé
- Färdbeskrivning, karta och cykelservice vid behov (kl. 09.30-17.30).