Sjötorps Cykeluthyrning
Sjötorps Cykeluthyrning

Sjötorps Cykeluthyrning

Cykeluthyrning i Sjötorp med cyklar och cykeltillbehör av högsta kvalitet. Läs mer

Beskrivning

Välj bland mer än 350 st fina cyklar varav ett flertal är barncyklar. Det finns även cykelkärror, packväskor och hjälmar till uthyrning. Allt av högsta kvalitet. Du kan välja att cykla över dagen eller cykla flera dagar.

Sjötorps Cykeluthyrning öppnar kl 09.00 och stänger 17.30. Vid hyra av cykel ingår cykelservice mellan kl. 09.30 - 17.30 vid eventuella problem t.ex. punktering

Cyklar:
Svenska cyklar av hög kvalitet!
Vuxen: Cyklarna är röda 3 växlade damcyklar med pakethållare och fotbroms samt handbroms, de vuxna cyklarna har också cykelkorg och alla cyklar är av mycket bra kvalitet.
Barn: Vi har 80st cyklar anpassade för barn. Välj mellan 16, 20, 24 eller 26 tum. Vid bokning uppge vilken storlek.

Elcyklar: Vi har elcyklar för uthyrning. Dessa är 28 tum och lämpar sig för vuxen / ungdom och har cykelkorg samt pakethållare. Man kommer cirka 8 mil på en laddning och får med sig laddare vid bokning. För hyra av elcykel, kontakta aktör.

Tillbehör: Du kan även hyra cykelkärror för barn/hund eller packning, hjälmar och packväskor. Cykelkärrorna har en maxvikt på 35 kg. Packväskorna är dubbla och rymmer cirka 35 liter och är platta så det går att spänna på en ryggsäck över.

Parkering: I Sjötorp finner du gratis parkeringar på Södra sidan av kanalen på en gräsplan på vänster sida om Pensionat Kajutan. Det finns även en parkering precis vid cykeluthyrningen som kostar 5 kr / timme. Det finns även möjlighet att lämna cykel på annan plats, ska bokas in vid bokning och kostar mellan 100kr - 300kr extra / person.

 • Gatuadress
  Slussvägen 110
 • Postnummer
  540 66
 • Postadress
  Sjötorp
 • Öppettider
  Cykeluthyrningen startar igen under våren 2024
 • Pris från
  150 Sek
 • Telefonnummer
  0501-511 33
 • E-post
  info@cykelsemester.se

Boka Sjötorps Cykeluthyrning