Östergötlands museum
Östergötlands museum
Östergötlands museum
Östergötlands museum
27 jul - 31 aug

Östergötlands museum

Välkommen till Östergötlands museum! Köp din entrébiljett här.Här finns alltid något spännande att upptäcka bland kulturskatter av olika slag. Utbudet av utställningar och aktiviteter är stort och alla är lika välkomna; små som stora, unga som gamla. I huset finns även länskonstkonsulent, byggnadsvårdare, arkeologer, konservatorer, arkiv och bibliotek. Vi har dessutom en restaurang och en museibutik.

Beskrivning

Besök Östergötlands museum och se våra fantastiska utställningar! 


I vår nya konstutställning Verkligheter utforskar vi hur människor avbildar sig själva, andra och sin omgivning i europeisk konst. Besökaren guidas genom rum med interaktiva upplevelser och spännande historier.


Vår nya kulturhistoriska utställning Vägen hit är en resa tillbaka i tiden. Resan börjar i nutiden för att vandra tillbaka 11 000 år, till när inlandsisens smälte. Utgångspunkten är Östergötland och det östgötska landskapet. 


Viljans värld är en fantastisk upplevelsemiljö för barnfamiljer. Här finns intressanta ting även för vuxna, som kan gå på spännande upptäcktsfärder tillsammans med barn och barnbarn.


På Östergötlands museum har vi också alltid tillfälliga utställningar med olika teman, som man kan ta del av. 


Välkommen! 

  • Pris från
    90 Sek

Boka Östergötlands museum