Julbord med husbil i Söderköping
Julbord med husbil i Söderköping
2 dec - 23 dec

Julbord med husbil i Söderköping

Njut av ett klassiskt julbord på anrika Söderköpings brunn. I priset ingår plats för er husbil på Göta kanalbolags ställplats där en plats precis invid Göta kanal reserverats för er räkning.  

Beskrivning

Bland Söderköpings kullerstensgator och låga trähus är det inte svårt att komma i julstämning. Från ställplatsen invid Göta kanal promenerar ni enkelt till stadens centrum antingen längst kanalbanken och hamnen eller längs Söderköpingsån.


På Söderköpings brunn, 5 minuters enkel promenad från ställplatsen, välkomnas ni med en mugg varm glögg. Här befinner ni er i en härlig miljö med både anor och tradition och där många jular firats genom åren. Det sprakar i den öppna spisen och julbordet står uppdukat med julens alla klassiska rätter och godsaker.  


När ni bokar väljer ni om ni önskar lunchsittning eller kvällssittning. Julbordsbokningen gäller ankomstdagen. Önskar ni stanna fler nätter på ställplatsen kontakta Göta kanalbolag 0141-20 20 50.


Detta ingår:

  • Julbord på Söderköpingsbrunn (dryck till maten ingår ej)
  • Fördrink med glögg samt kaffe på maten
  • Plats längst kanalbanken för en husbil en natt på Göta kanals ställplats. Observera att ställplatsservice inte är tillgängligt den här årstiden.


Viktigt! 

  • Innan ankomst kommer ni att erhålla en kod för öppning av bommen på ställplatsen via mail/SMS.  
  • Bokningsbekräftelsen skickas till er via epost. Ta med den utskriven eller digitalt till Söderköpingsbrunn. Detta är er biljett till julbordet!


Välkomna till Söderköping! 

 

Boka Julbord med husbil i Söderköping