Vreta Klosterbryggeris ölprovning
Vreta Klosterbryggeris ölprovning
Vreta Klosterbryggeris ölprovning
25 jun - 12 aug

Vreta Klosterbryggeris ölprovning

Förgyll ditt besök utefter Göta kanal med en ölprovning vid ett av Sveriges mer unika och för tillfället mest hajpade bryggerier. Vid Vreta kloster bryggeri produceras sådan öl som idag bryggs av munkar i Belgien - det är med andra ord enbart öl i belgisk stil. Flera av våra öl har vunnit några av de mest prestigefulla internationella priserna som går att vinna - i kamp med bryggerier från Belgien och övriga världen. 

Beskrivning

I priset ingår en provbricka med fyra av våra öl (1dl/öl) och en plockktallrik med en blandning av godsaker som passar utmärkt ihop med vår öl. Våra kunniga anställda ger en kort introduktion till bryggeriet och den öl som serveras - sen får ni tid att på egen hand njuta av ölen. Det finns även möjlighet att köpa till ytterligare en provbricka och ytterligare tilltugg - men det beställs och betalas då på plats. Vi har både ute- och inneservering. 


Vårt taproom håller öppet från 27 juni till och med 12 augusti mellan 14.00-19.00 enligt följande dagar:

Tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag.

Söndag och måndag: Stängt

Ölprovningstid väljer du kl. 14.00-eller 15.00.


Vreta Kloster bryggeri ligger 25 minuters promenad eller 7 minuter med cykel från Bergs slussar. Del av vägen kan du gå/cykla längst med kanalen. 

  • Pris från
    295 Sek

Boka Vreta Klosterbryggeris ölprovning