Jill Johnson på Lokverkstan
18 aug

Jill Johnson på Lokverkstan

18 augusti får Lokverkstan besök av ingen mindre än Sveriges egna country-stjärna Jill Jonsson!

Boka här

Beskrivning

Kan man räknas som veteran när man är mitt i livet? Svar ja. Om man heter Jill Johnson och har turnerat sedan man var fjorton. I över trettio år har hon brunnit för musiken. Nu står hon mitt i livet och har aldrig känt sig mer närvarande, mer naken, äkta och nära sitt material.

Med tiden har Jill lärt sig att gräva djupt och inåt, hon hämtar inspiration till sina starka texter från händelser och erfarenheter utefter livets krokiga stigar. Hon skriver om det som händer här och nu och om allt det hon har omkring sig. Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren satt countrymusiken och Nashville på den svenska musikkartan – bland annat genom sina många studioalbum, där Jill har samarbetat med en mängd av USA:s mest framstående låtskrivare och artister inom genren.

Det kommer bli en kväll full av god mat och stämningsfull musik. Konserten kommer vara inför en sittande publik, vilket betyder att kapaciteten är 900 personer så se till att säkra dina biljetter innan dom tar slut!