Det blev handgemäng
24 jul

Det blev handgemäng

Blues, country, roots.

Beskrivning

Det Blev Handgemäng är ett gnisslande vagnshjuls färd genom ödemarken, ekot av en bugalú efter att den sista gudsförgätna gästen blivit utslängd från baren, den långa promenaden mot casinot efter att du fått sparken. Det Blev Handgemäng på din gata, utanför ditt hus - och du gillade det!

Det Blev Handgemäng är inget bluesband, inget countryband och inget rootsband. De kan sin skit, men är inget band som konserverar musik och låser in den på museum. Istället spelar de amerikansk folkmusik på ett sätt som gör att den känns angelägen.

Musik i Forsvik har sedan 20 år syfte att främja musik och kulturutbud i Forsvik och arrangera unika konserter i Bruksteater Gjuteriet på Forsviks Bruk. Musik i Forsvik var för flera år en ideell förening men sedan juni 2022 ingår varumärken Musik i Forsvik i den prisbelönta Smofa – Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 2023 firar vi 20 års jubileum med ett brett utbud av olika musikgenrer. Fler evenemang finns här https://www.nortic.se/dagny/organizer/2101

MUSIKER Det Blev Handgemäng
Elin Engberg: sång, kontrabas
Christoffer Johansson: sång, gitarr
Bror Gunnar Jansson: sång, gitarr
Emanuel Svensson: trummor

Facebook: https://www.facebook.com/Detblevhandgemang
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7dniS7PCPuJPfDyTHfZpEl


ca kl 18.15 Konsert Förband
Paus
ca kl 19.00 Konsert Det blev handgemäng

Längd cirka 2 tim och 30 min, en paus, fika och dryck kan köpas i baren (vi har alkohol paustillstånd)
Pris 0-250 kr
Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) genom info@smofa.se

Föreställningen spelas på svenska.
Rekommenderad från 12 år.

Scen Smofa, Forsviks Bruksteater Gjuteriet, Bruksvägen 2, 54673 Karlsborg
Konstnärlig Ledning Musik i Forsvik OLA WIRTBERG
Producent KOLJA SCHALLENBERG för SMOFA

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se

Vi håller oss till gällande lag. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma om du känner dig sjuk och undvik nära kontakter. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19 och influensa. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177.

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318

Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa för återbetalning eller liknande.