Albin Lee Meldau på Lokverkstan
19 jul

Albin Lee Meldau på Lokverkstan

Fantastiska Albin Lee Meldau lägger till en extra konsert på sin redan framgångsrika sommarturné och kommer till Lokverkstan i Motala 19 juli!

Boka här

Beskrivning

Albin Lee Meldau har snabbt avancerat till att bli en av landets mest älskade artister. Efter succéartade sommarturnéer både 2021 och 2022 plus en konsert i Avicii Arena, som sålde ut långt i förväg, är han redo för att på nytt inta scenen i sommar.

Det var 2018 som Albin Lee Meldau gick från att vara en omtalad debutant till att få det bredare genombrottet. Via Så mycket bättre och hans fenomenala tolkning ”Spela min favoritvals” gick han rakt in i det svenska folkets hjärtan.

Då Albin Lee Meldau återvände till Så mycket bättre under den senaste säsongen var han inte längre den otippade debutanten. Istället klev han in i tv-rutan som en av Sverige största artister!

Efter att ha imponerat på publik runt om i världen med sin unika röst och fängslande liveframträdanden, är Albin Lee Meldau nu redo att erbjuda Motala en magisk och minnesvärd konsert vi sent kommer att glömma!