Cykelpaket vid Göta kanal - Söderköping
30 maj

Cykelpaket vid Göta kanal - Söderköping

Cykla längs Göta kanal och bo i pittoreska Söderköping, en fantastisk medeltida stad att strosa runt i. Ni bor på Korskullens Camping och äter 3-rätters middag på restaurang Håll Bar&kök.

Beskrivning

Dag 1

Ni ankommer till pittoreska Söderköping, en fantastisk medeltida stad att strosa runt i och njuta av charmiga butiker, mysiga restauranger och det rikskända Smultronstället, ett glasscafé utöver det vanliga! Ni checkar in på Korskullens camping i Söderköping och hämtar där ut era cyklar, som ni har i 2 dagar och får en Göta kanal cykelkarta. Vi rekommenderar en tur mot Norsholm, vill ni åka hela vägen så finns det en cykelbåt över sjön Asplången. Tillbaka på eftermiddagen finns tid att se och göra Söderköping. På kvällen äter ni 3-rätters middag på restaurang Håll Bar&kök vid Göta kanal.


Dag 2

Äter ni frukost och utrustade med matsäckspaket cyklar ni ut mot Mem - Göta kanals ostligaste utpost. Här finns ett mysigt café och restaurang samt möjlighet att bada!

På kvällen finns det många mysiga restauranger att äta middag på. Hinner ni så tipsar vi om att gå en av Söderköpings alla roliga och spännande guideturer som finns under sommaren. Ni lämnar cyklarna på campingen på kvällen.


Dag 3

Frukost och sedan väntar hemresan eller kanske ett sista besök i mysiga Söderköping innan hemresan - för denna gång.


OBS! Enkelrumstillägg kostar 450 kr/natt. Meddela detta till Svecia Travel så fakturerar de tillägget.


I paketet ingår:

- 2 nätter i campingstuga på Korskullens Camping med sänglinne och slutstädning

- 2 frukostar

- 2 dagars cykelhyra

- 3-rätters middag dag 1

- Matsäckspaket dag 2

- Göta kanalkarta

  • Pris från
    1995 kr per person

Boka Cykelpaket vid Göta kanal - Söderköping