Slusstrappan - Göta kanals kundklubb

Kundklubben Slusstrappan är till för dig som går Göta kanal med egen fritidsbåt. Du får ta del av nyheter och erbjudanden och kan få rabatt på kanalresan redan andra året du reser. Medlemskapet är självklart kostnadsfritt.Medlem
Du blir medlem i Kundklubben Slusstrappan genom att välja det i din profil på Mina Sidor eller klicka i det när du blir ny kund hos oss. Din rabatt aktiveras sedan automatiskt när du loggar in för att köpa biljett.

 

Hur fungerar det?

Alla resor* du gör på Göta kanal räknas som bonusgrundande, oavsett om du reser på bokningssäsong eller högsäsong. Rabatten kan sedan användas på högsäsongsbiljetter som bokas online, och aktiveras automatiskt när du loggar in i vårt bokningssystem för att köpa biljett.

 

Villkor för medlemskap

  • Medlemsnivåer och rabatter gäller från och med det år du blir medlem.
  • För att bibehålla din nivå i Slusstrappan måste du köpa en ny biljett inom 3 år, därefter slussas du ner till basnivån igen.
  • Medlemskapet med dess förmåner är personligt. Intjänad rabatt är personlig och kan endast användas en gång per säsong. Vid missbruk förbehåller sig Göta kanalbolag rätten att kräva fullpris för biljetten.
  • Medlemmen samtycker till att Göta kanalbolag har rätt att hantera personuppgifter enligt gällande lagar och har när som helst rätt att avsluta sitt medlemskap.
  • Göta kanalbolag förbehåller sig rätten att förändra villkoren för medlemskap och förmåner eller avsluta kundklubben.

*Gäller ej för Per sluss-biljett eller biljetter för Trollhätte kanal. 

Behandling av personuppgifter 

För att hantera ditt medlemskap i kundklubben Slusstrappan behandlar AB Göta kanalbolag personuppgifter om dig. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.