Göta kanals Destinationsguide

Göta kanals Destinationsguide är till för dig som vill hitta till alla de hundratals upplevelser som finns längs Göta kanals 19 mil.

Vill du börja planera ditt besök vid Göta kanal hemma vid datorn, hittar du webbversionen av Göta kanals Destinationsguide här. Du kan söka och filtrera på flera olika kategorier så som boende, evenemang och aktiviteter. En populär funktion är också att du enkelt kan se var de populära passagerarbåtarna befinner sig på kanalen.

 

När du är på plats vid kanalen kan du i mobilappen enkelt söka upplevelser utifrån den position där du befinner dig. Även här kan du dessutom filtrera på platser och kategorier samt se passagerarbåtarna. 

 

Har du ännu inte laddat ned den, hittar du Göta kanals Destinationsguide i App Store (iOS) eller Google Play (Android). Destinationsguiden finns på svenska och engelska och laddas ned på det språk du har inställt i telefonen. 

 

 

Vi vill gärna få in dina synpunkter på hur Destinationsguiden fungerar och vad du som besökare behöver. Skriv gärna in dem här nedan och skicka till oss så att vi kan ta med dem i vårt arbete med ständiga förbättringar. 

 

Hjälp oss göra Göta kanals Destinationsguide ännu bättre!

Tack för att du testat Göta kanals Destinationsguide och vill lämna förslag. Skriv in dina förbättringsförslag nedan.