Cykel & Båt längs Göta kanal, Töreboda 3-Dagar

* Helpension
* 3 - Dagar
* Cykelservice ingår
* Hotellboende
* 7-växlad cykel
* Startdagar måndagar & onsdagar

Upptäck Göta kanal på det mest förtrollande sättet med vår fantastiska 3-dagars cykel- och båtsemester från Töreboda till Sjötorp. En oförglömlig resa genom historiens vatten, omgiven av natursköna vyer och en smak av genuin svensk gästfrihet.
 
Dag 1: Cykeläventyr längs Göta kanal Töreboda – Sjötorp – Töreboda (40 km)
Din resa börjar i Töreboda, en perfekt utgångspunkt om du kommer med tåg. På din första dag cyklar du längs de bilfria vägarna längs Göta kanal och passerar imponerande 19 slussar på väg till Sjötorp vid Vänern. Efter detta återvänder du till Töreboda och checkar in på Pensionat Prästgårdens mysiga hotell. Kvällen avslutas med en utsökt middag på Prästgårdens Trädgårdscafé, där du kan njuta av trädgården på sommarkvällen.
– Terräng: Cykelvägen är en liten grusväg intill Göta kanal och är helt bilfri. Väldigt lätt cykling
– Dagens Tips: Har ni inte ätit lunch längs vägen så har ni flera restauranger i Sjötorp som ni kan välja på. Café Baltzar, Restaurang kajutan, Maltes fisk & Perssons i backen
 
Dag 2: Kanalkryssning med M/S Bellevue (5 timmar)
Upplev Göta kanal från vattnet ombord på M/S Bellevue, en av de historiska kanalbåtarna. Avgång från Töreboda kl 10.30 tar dig genom 16 slussar till Sjötorp. Njut av en guidad tur genom kanalens historia och natur, medan du smakar på en läcker lunch ombord. Middag och övernattning på Pensionat Prästgården avslutar dagen, och du kommer att minnas detta unika äventyr för alltid.
 
Dag 3: Cykling till Tåtorp – Töreboda (34 km)
Efter en välbehövlig frukost är det dags att återvända till cykelsadeln. Utforska söderut längs Göta kanal, passerar Wassbacken och den historiska ön Lanthöjden. Besök Tåtorp och upplev en av kanalens handmanövrerade slussar från 1814. Lunchpaketet intas i naturens famn, och när dagen är till ända cyklar du tillbaka till Töreboda för att avsluta detta fantastiska äventyr.
Boka nu och låt oss guida dig genom Göta kanals underbara värld!

När du bokar detta erbjudande bor du på “Pensionat Prästgården”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-07-11 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails