Sök - tidigare slussvärd

Nu erbjuder vi dig möjligheten att återigen söka säsongsarbete som slussvärd utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll. Du kommer att möta semesterfirare ifrån Sverige, Europa men också andra delar av världen.

Som slussvärd arbetar du med säkerhet, service och att gästerna får en positiv helhetsupplevelse. Du är placerad vid en eller flera slussar eller broar där du ansvarar för manövrering av sluss samt broar, du reglerar vattennivåer och planerar båttrafiken. Du har en kontinuerlig dialog med dina tidigare och nya kollegor för att flödet ska fungera så bra som möjligt.

Som slussvärd är ditt ansvar att gästerna får den hjälp de behöver, och en trevlig upplevelse på kanalen. Samtidigt verkar du som ambassadör för Göta kanal och vi hoppas att du kommer att känna samma stolthet och glädje över att jobba vid kanalen som vi andra som arbetar här gör.

Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Säsongsanställning 12 juni – 14 augusti. Anställningstiden varierar från 5 - 9 veckor. Det kommer även att finnas möjlighet att arbeta bokningssäsong från den 2 maj till den 11 juni och 15 augusti till den 29 september.

Sista ansökningsdag Nästa steg i rekryteringsprocessen görs i slutet av januari.

För information: Maria Elken Person, 0141-20 20 63 eller maila personal@gotakanal.

Ansök här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTcmytTz2k0lYMV-xVWzviYlSSt8ETtGEmkXqw8HKTsDBiwA/viewform?usp=sf_link