Säsongsarbeta som slussvärd sträckan på Sjötorp-Töreboda

Vill du ha ett härligt och varierande sommarjobb? Vill du omge dig av glada och energiska personer och hjälpa människor ifrån olika delar av världen? Passa på att söka tjänsten som slussvärd utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll.

Om dig
Vi ser att du presterar på topp och i ett högt tempo när du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar och att du inte är rädd för att ta snabba beslut. Vidare tror vi att du motiveras av att vara i en kommunikativ roll med både kolleger och gäster och har energi för att leverera service på en hög nivå. Vi tror även att du är en person som snabbt kan se lösningar på problem som kan uppstå och samtidigt ta hänsyn till säkerheten.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har arbetserfarenhet inom service, körkort B samt om du kan tyska. Vidare är det även meriterande om du själv har erfarenhet från båtliv och om du har erfarenhet av att slussa själv.
Viktigt för tjänsten är:

  • Att du behärskar både svenska och engelska.
  • Att du är simkunnig.
  • Att du har fyllt 18 år innan arbetsperioden startar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi uppskattar sökanden i blandade åldrar.

Om Göta kanalbolag

Göta kanal är ett av Sveriges populäraste besöksmål. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism. Våra värdeord är mod, omtanke och hållbarhet.

Om anställningen
Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig mellan 12 juni till 14 augusti. För att genomföra arbetet på ett trygg och säkert sätt ingår en obligatorisk utbildning 26 maj. Innan din första arbetsdag ska du också genomfört praktik.

Sista ansökningsdag: 2019-03-07.

Ansök här:

https://www.adecco.se/jobb/slussvard-till-gota-kanal-i-sjotorp-hotell-restaurang-turism-events/?ID=ec8f1f0b-fdbd-4c43-b3c0-dd0a8ff85c47

 

Samarbetspartner

Göta kanalbolag har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jacob Allard via 08 - 100 500 alternativt jacob.allard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.