Säsongsarbeta som arbetsledare

Vill du utveckla din ledarskapsförmåga och hjälpa andra individer att växa? Sök säsongsarbete som arbetsledare utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll.

Arbetsuppgifter:
Som arbetsledare ansvarar du för säkerhet, service och att gästerna får en positiv helhetsupplevelse. Du har, tillsammans med din kollega på sträckan, övergripande ansvar för den dagliga trafiken på kanalen. Du stöttar och coachar slussvärdarna i deras arbetsuppgifter samt inspirerar dem att nå övergripande mål. Du fungerar som en länk mellan huvudkontoret och slussvärdarna samtidigt som du ser till att säkerhetsrutinerna följs på din sträcka. Som arbetsledare säkerställer du att den dagliga bemanningen fungerar och attesterar tidrapporter. Du följer även upp och dokumenterar arbetet.

I rollen som arbetsledare kan du skapa en värdefull merit för framtiden då du får erfarenhet av både administration och ledarskap. Göta kanalbolag utlovar ett annorlunda jobb med härliga, positiva kollegor som stöd i din vardag. Du får den utbildning som krävs för att kunna utföra ditt arbete inom företaget.  

Ort: Berg eller Sjötorp
Omfattning: Säsongsanställning, 7 juni – 17 augusti
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
För information: Maria Elken Person, 0141-20 20 63 eller maila till personal@gotakanal.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som tidigare har arbetat som arbetsledare eller slussvärd utmed Göta kanal, har fyllt 20 år, och nu vill fortsätta utvecklas inom AB Göta kanalbolag. Du har god kommunikationsförmåga och talar obehindrat svenska samt engelska. Har du även erfarenhet från båtliv och kunskap i tyska är det meriterande. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat i en arbetsledande roll. För rollen krävs B-körkort.

Vi söker handlingskraftiga individer som drivs av mötet med människor. Vi söker dig som agerar när andra tvekar men också förutser problem och tar fram realistiska planer. Du har ett personligt engagemang och har förmåga att hantera stress. Genom din kommunikativa förmåga engagerar och inspirerar du din omgivning samtidigt som du har lätt för att samarbeta i team.

Vägen till sommarens kanske roligaste arbetsmöjlighet:

  • Intervjuer - hålls den 25 januari av Göta kanalbolag.
  • Digitalt test och intervju med Adecco under sista veckan i januari för dig som går vidare i processen.
  • Anställningserbjudande - under januari/februari erbjuds anställning för säsongen 2019.
  • Utbildning – heldag 24 och 26 maj i Motala, obligatorisk närvaro, samt fler tillfällen innan säsongsstart.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Göta kanal är ett av Sveriges populäraste besöksmål. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism.  Våra värdeord är mod, omtanke och hållbarhet.

turism.  Våra värdeord är mod, omtanke och hållbarhet.