Extra kontorspersonal, huvudkontoret Motala

Till säsongen 2019 söker vi nu extra kontorspersonal till vårt huvudkontor i Motala. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete med unika människomöten varje dag i ett av Sveriges största besöksmål.

Du kommer att få arbeta med olika uppgifter som förekommer under kanalsäsongen. Bemanningen av personal under våra bokningssäsonger är en viktig arbetsuppgift för dig och du kommer att vara ett stöd i vår säsongsorganisation.

Som medarbetare på kontoret ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att bemöta våra kunder via telefon, mail och besök. Att hantera frågor om biljetter, detaljer om utbud längs kanalen eller olika passagerarbåtar är exempel på information som kan efterfrågas.

Du ska i rollen på kontoret se till att våra gäster får hjälp och en trevlig upplevelse på kanalen, du trivs i att vara spindeln i nätet som hjälper till att hitta lösningar. Du är ambassadör för Göta kanal och du känner glädje och stolthet för vårt besöksmål.

Uppdragsgivare: AB Göta kanalbolag

Ort: Motala

Omfattning: Säsongsanställning, mitten april – september. Tjänsten omfattar 75-100%. Möjlighet finns att öka antalet timmar genom slussning. Arbetet kan eventuellt kombineras med studier eller annat arbete. Önskemål om kortare semester under högsäsong kan diskuteras.

Sista ansökningsdag: 2019-01-15. Maila din ansökan innehållande CV och personligt brev till personal@gotakanal.se

För information: Maria Elken Person, Ekonomi- och HR-chef, 0141-20 20 63.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som tidigare har arbetat som arbetsledare eller slussvärd på Göta kanal, gärna med erfarenhet från bokningssäsongen. Du har god kommunikationsförmåga och talar obehindrat svenska samt engelska. Har du även kunskap i tyska är det meriterande.

För att trivas i rollen tycker du att det är roligt att hjälpa människor. Du har ett personligt engagemang och förmågan att arbeta självständigt. Du är flexibel, har lätt för att arbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Göta kanal är ett av Sveriges populäraste besöksmål. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism.  Våra värdeord är mod, omtanke och hållbarhet.