Till dig som varit slussvärd tidigare

Nu är det återigen dags söka säsongsarbete som slussvärd utmed Göta kanal. Det är ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll - men allt det där vet ju du redan. 

Som slussvärd arbetar du med säkerhet, service och att gästerna får en positiv helhetsupplevelse. Du är placerad vid en eller flera slussar eller broar där du ansvarar för manövrering av sluss samt broar, du reglerar vattennivåer och planerar båttrafiken. Du har en kontinuerlig dialog med dina tidigare och nya kollegor för att flödet ska fungera så bra som möjligt.

Ditt ansvar som slussvärd är att gästerna får den hjälp de behöver, och en trevlig upplevelse på kanalen. Samtidigt verkar du som ambassadör för Göta kanal och vi hoppas att du kommer att känna samma stolthet och glädje över att jobba vid kanalen som vi andra som arbetar här gör.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Omfattning: Säsongsanställning 14 juni – 15 augusti. Anställningstiden varierar från 5 - 9 veckor. Du behöver vara tillgänglig hela perioden och även delta i den obligatoriska utbildningsdagen 5 juni.

För dig som vill finns det även möjlighet att arbeta försäsong från 4 maj till 14 juni och eftersäsong 2 augusti till 30 september.

 

Sista ansökningsdag är 20 januari. 
Sedan fortsätter rekryteringsprocessen med nästa steg i slutet av januari.

För mer information ring Therese Sjöberg, 0141-20 20 64 eller maila personal@gotakanal.se.

Ansökan: 
Fyll i din ansökan här!