Anmäl ditt intresse för att hyra ett kanalhus

Att bo längs Göta kanal är det mest fantastiska boende som finns om du frågar oss. Du bor mitt i ett av Sveriges största byggnadsverk och är en del av det arv som Baltzar von Platen lämnade efter sig 1832. Upplev vackra segelbåtar glida förbi precis utanför husknuten, ta en kvällspromenad i höstsolen och njut av naturen som omger dig.

Att bo längs kanalen innebär att du är en del av det kulturarv som Göta kanal är. Vi är mycket intresserade av hyresgäster som vill ta ansvar hålla boendet, trädgården och upplevelsen i högsta klass. 

Välkommen med din intresseanmälan!

 

 

Intresseanmälan

Vet du vilket hus du är intresserad av anger du det här.
Berätta lite mer om dig själv som person.
Är det något annat som vi behöver veta om dig?

För att hantera din intresseanmälan om att hyra kanalhus behandlar AB Göta kanalbolag personuppgifter om dig. De uppgifter som samlas in och behandlas är kontaktuppgifter som namn, adress och e-post samt uppgifter om var du önskar att hyra hus. Uppgifterna kommer endast att behandlas av personal inom AB Göta kanalbolag för att möjliggöra ditt intresse. Uppgifterna sparas i 1 år innan de rensas, och du behöver då göra en ny intresseanmälan om du fortfarande är intresserad av att hyra ett kanalhus. Du kan gratis, en gång per kalenderår och efter skriftligt undertecknad ansökan, få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas samt hur de behandlas. Du kan då även begära rättelse i fråga om personuppgifter som behandlas om dig. Ansvarig kontaktperson på AB Göta kanalbolag är Ekonomichef Maria Elken Persson, 0141-20 20 63.