Positiv och driven säsongskoordinator till Sveriges vackraste arbetsplats

Vi söker en säsongskoordinator till Göta kanal, ett av Sveriges mest attraktiva besöksmål och dessutom en otroligt vacker arbetsplats. Tjänsten ingår i vårt marknadsteam, som arbetar i Motala och består av tre koordinatorer med olika inriktningar samt vår Marknads- och kommunikationschef. Under kanalsäsongen utökas gruppen med arbetsledare och slussvärdar till cirka 100 personer.

Det är ett roligt och mycket omväxlande jobb där du både får arbeta självständigt på egen hand och i grupp. Tycker du det låter som en spännande utmaning, ska du genast läsa vidare! 

 

Vi söker alltså en säsongskoordinator på heltid till vårt team som arbetar med marknads- och kommunikationsfrågor i Motala. Du börjar din tjänst enligt överenskommelse.

 

Om jobbet
Bland säsongskoordinatorns arbetsuppgifter finns bland annat:

  • Administration av säsongspersonal; med medverkan i rekryteringsprocesser, planering av utbildningar, schemaläggning och bemanning, samt arbetsledning av säsongspersonalen.
  • Kommunikation med kunder via telefonväxel, mail, beställningar, samt allmänna kontorsgöromål.
  • Administration och beställning av produkter till våra kanalkontor.
  • Hantering och administration kring skyltning och tillstånd för evenemang längs Göta kanal.
  • Administration och projektledning av Cykelled Göta kanal.

 

Om dig
Vi söker dig som är van att ta ansvar, initiativ, och driva projekt. Du tycker det är kul att jobba med hög servicekänsla och samarbeta med både interna och externa kontakter. Du ser möjligheter i det dagliga som ett sätt att utveckla och optimera vårt arbete. Att arbeta i team och hjälpas åt med både små och stora arbetsuppgifter är ett naturligt arbetssätt för dig.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har någon eller flera av nedanstående kvalifikationer:

  • Relevant utbildning och erfarenhet från exempelvis projektledning, bemanning, personal/rekrytering, schemaläggning och/eller kundtjänst.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
  • Språkkunskaper i engelska och gärna i tyska.

Har du arbetslivserfarenhet från besöksnäring och/eller båtliv är det meriterande!

 

 

Ansökan
Om du känner att du vill bli en av oss som arbetar med varumärket Göta kanal och ser till att våra besökare trivs - skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev så snart som möjligt till jobb@gotakanal.se
Urval och intervjuer kommer att sker löpande, men sista ansökningsdag är 29 maj 2022. 

 

Kontaktuppgifter
Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa någon av oss:

  • Marknads-/kommunikationschef Magnus Hollwin, 0141-20 20 57
  • Ekonomi och HR-chef Maria Elken Person, 0141-20 20 63

 

 

Om Göta kanalbolag
Göta kanal är Sveriges största kulturhistoriska byggnadsverk och ett besöksmål med mer än 3 miljoner besökare per år. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism på och längs kanalen. Vi är 24 åretruntanställda samt ca 100 säsongsanställda. Huvudkontoret finns i Motala.

Vår vision är att kärleken till kanalen, intresset för vår historia och behovet av en hållbar framtid gör att Göta kanal har en plats i allas hjärtan. Vår värdegrund bygger på mod, omtanke och hållbarhet och genomsyrar allt vi gör. Du kan läsa mer om oss på www.gotakanal.se.