Cykeluthyrning i Töreboda, upplevelsepaket.se

Töreboda

Vi har cykeluthyrning vid Göta kanal ca. 300 meter från Pensionat Prästgården. I år har vi satsat på bra kvalitet när det gäller cyklar. Våra cyklar har cykelvänliga sadlar. Väldigt lättcyklade. Till varje cykel ingår det reparationskit och även personlig service. Våra cyklar är 3-växlade damcyklar med fotbroms och cykelkorg. Vi har även tillbehör såsom cykelväskor, cykelkärror, barnsadlar, påhängscykel & barncyklar till alla åldrar.

I år har ni även möjlighet att både starta och avsluta er tur i Töreboda eller Sjötorp. Vi samarbetar med Sjötorps Upplevelsecenter.

Passa på att njuta några dagar på er cykelsemester. Bo på vårt härliga Pensionat Prästgården i Töreboda med helt nyrenoverade hotellrum.

Vi är mycket servicevänliga.

Vi är till för Er.

Välkomna!

Cykelpaket

Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja upplevelsepaket utmed Göta kanal och Tiveden, där vi genom kvalitet och service ska vara bäst och vara det enda kompletta alternativet till total avkoppling och naturupplevelse för er.

Våra upplevelsepaket innehåller aktiviteter såsom cykel, kanot, passagerarbåtar, vandring samt golf. Läs mer på vår hemsida www.upplevelsepaket.se och boka äventyret.

Vi blev Årets Företag 2011

Överraskade och glada fick vi lyssna till motiveringen som kommunchef Tommy Sandberg läste upp:"Urban och Yvonne Brånfelt är sanna entreprenörer som framgångsrikt verkar inom besöksnäringen - landets snabbast växande näringsgren. I knivskarp konkurrens har de utvecklat ett företag som har verksamhet också långt utanför kommunens gränser. Urban och Yvonne har ett stort hjärta för Törebodas utveckling och är utmärkta representanter för företagsamheten och samhällsengagemanget i vår kommun."

Kontaktinformation

Upplevelsepaket
Annedalsgatan
545 30 Töreboda
Telefon: 0506-12500
Bokning: 0506-12500

E-post: info@prastgarden.nu
Hemsida: http://www.prastgarden.nu

Öppettider

Vi har öppet från maj -september 2017

Prisinformation

Priser år 2017

Priser cykel och tillval

                    1dag        2 dagar      3 dagar     

Vuxencykel  200:-       300:-          400:-         
Cykelkärra   200:-       300:-          400:-         
Barncykel    150:-       250:-          350:-         
Packväska     40:-         70:-           90:-        
Hjälm             25:-         50:-           75:-        

Fakta

Vi tillhandahåller:
Cyklar för alla åldrar.
Packväskor
Påhängscyklar
Cykelkärror
Hundkärror
Barnkärror

Vägbeskrivning

Cykeluthyrningen ligger på Annedalsgatan intill Göta kanalbron i Töreboda.
Från E20 norrifrån sväng av vid Hova, E20 söderifrån sväng av vid Mariestad. Töreboda ligger också vid Västra stambanan och har många dagliga direkta avgångar både till och från Stockholm, Göteborg, Skövde och Jönköping.

Faciliteter

Cykeluthyrning
Husdjur välkomna
Kreditkort accepteras