Sätra Bruks Herrgård ****

Undenäs, Karlsborg

Konferens, semester, fest och bröllop

Den största lyxen är gratis - Lugnet och miljön!

Lugnet infinner sig ofta redan i allén som leder fram till Sätra Bruk. I över 200 år har herrgårdsbyggnaden stått här, omgiven av trolsk natur och Edsån virvlande intill.

Våra gäster brukar uppskatta stillheten och tystnaden som råder här, liksom de fyra stjärnor vi fått av Sveriges Hotell och Restaurangföretagare. Hit är du välkommen på en exklusiv weekend vare sig du vill ta en runda på golfbanan, gå på jakt, rida, fiska eller bara njuta av naturens lugn och ro.

Fest och Bröllop

Du kanske fyller jämt? Eller ska gifta dig med ditt livs kärlek? Det måste ju firas. Och visst vore det skönt att slippa tänka på allt? Vi ordnar gärna din fest- liten som stor.

Vi har lång erfarenhet av att ordna privata tillställningar på Herrgården. Vi har fått förtroendet att ordna många fester och bröllopsmiddagar. Och varje gång har våra gäster varit mycket nöjda. Vem tycker inte att det är skönt att få delta på sin egen fest, och slippa allt ansvar? Luta dig tillbaka och njut av dina nära och kära.

Vi hjälper dig med planeringen.

Vi påminner dig om blommor, vinsorter och avec till kaffet. Vi kontrollerar att vi inte har glömt något. Och sedan är vår ambition att du bara ska kunna njuta av din tillställning. Självklart kan vi ordna skräddarsydda lösningar för dig också. Ta kontakt så hittar vi en paketlösning som passar just dig!

Övernattning

Även om ni inte ska fira i dagarna tre, så vet vi att det är oerhört uppskattat av födelsedags- och bröllopsgäster att få sova över en natt. Varför inte förlänga upplevelsen? Sov ut ordentligt, ät en gemensam stärkande frukost och ta en promenad i vår vackra bruksmiljö eller i den trolska skogen.

Restaurangen

Från ostsmörgåsen i pausen till Herrgårdsmiddagen - alla matupplevelser är lika viktiga för oss. Vi strävar alltid efter att använda lokala råvaror.


Vi vet att maten är något av det viktigaste för att en konferens eller en fest ska bli lyckad. Därför strävar vi efter att erbjuda det bästa som våra leverantörer har att erbjuda. Vår mat varierar ofta med säsongerna och tillgången. Vi är mycket stolta över hur ofta vi får beröm av gästerna för vår mat.

Vi serverar era måltider i Herrgårdens matsal med den idylliska utsikten över Edsån.

Sommarerbjudande

Sommarerbjudande  v 25-32

Övernattning i dubbelrum inkl. frukost

Rummen är belägna i Herrgården, Kamrersgården, Gästgården eller Nygården. Alla med samma höga standard men som erbjuder olika upplevelser.

800:- per person

Kontaktinformation

Sätra Bruks Herrgård
Sätra
54694 Undenäs
Kontaktperson: Monica Johansson
Telefon: 0505-21025
Fax: 0505-21070

E-post: herrgarden@satrabruk.se
Hemsida: www.satrabruk.se

Prisinformation

800 sek/person för del i dubbelrum inklusive frukost

250 sek enkelrumstillägg

Fakta

Vintertid:
Konferensgrupper, fester och bröllop


Sommar:
Cykelpaket
Golfpaket
Sommarboende
Div. aktiviteter

Vägbeskrivning

Sätra Bruk ligger ca 2,8 mil från Karlsborg.
Kör väg 202 till Undenäs och fortsätt sedan samma väg mot Töreboda. Då du kommer fram till sjön Viken fortsätter du bara ca 300 m. Avtagsväg till höger, Sätra.
Kör fram till den Gula herrgårdsbyggnaden.

Faciliteter

TV
Dusch
Hårtork
Bastu
Skogsmark
Fritidsfiske
Golf
Hundar välkomna
Konferensmöjligheter
Kylskåp
Restaurang med fullständiga rättigheter
Motionsslinga
Samlingsrum
Handikappanpassad
Frukostservering
Vandringsled
Parkering
Badplats
Gratis WiFi

Hitta hit