Norrqvarn Hotell & Konferens - Restaurang

Lyrestad, Mariestad

Restaurangen har öppet året runt för bokningar och under sommarsäsongen har vi öppet från frukost till sen middag. Här följer vi säsongerna och arbetar med våra lokala råvaror.

Restaurang

Vår matfilosofi går ut på att lyfta de lokala råvaror som finns runt om oss i Skaraborg, och vi har ett stort skafferi att plocka ur! Och det är fantastiskt roligt att efterfrågan på detta bara ökar. Som alla vet är närproducerat bra både för hälsa och för miljön – och sist men inte minst så smakar det så mycket bättre!

Catering

Ibland passar det bättre att ha festen hemma eller i någon annan lokal, då föreslår vi att du tittar igenom våra förslag på olika cateringmenyer. Här kan du såklart också komma med egna önskemål om vad just du önskar så ordnar våra fantastiska kockar just det.

Busslunch

Det naturligt trevliga stoppet vid kanten av Göta kanal. Bussluncher under hela året, där kulturguidning av Böckersboda Byalag kan ordnas.

Fika
I juni, juli och augusti har vi såklart fika i vår restaurang.

InfoPoint

Detta är en av Mariestads turistbyrå certifierad InfoPoint. Här hittar du huvudbroschyrer över området, kartor samt kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor. I Skaraborg finns ett stort antal InfoPoints. Du känner igen platserna genom det gröna auktorisationsmärket.

Kontaktinformation


548 93 Lyrestad
Kontaktperson: Malin Johansson
Telefon: 0501-50770

E-post: reception@norrqvarn.se
Hemsida: www.norrqvarn.se

Öppettider

Öppet varje dag i juni, juli och augusti.
I november och december dukar vi upp ett traditionellt julbord.
Öppet året runt för bokningar och konferenser, se vår hemsida för aktuella tider.

Mer från Norrqvarn Hotell & Konferens, Göta kanal

Utbud

Fakta

Antal platser inne 120
Antal platser ute 200

Helgmenyer
Á la carte meny
Underhållnig vissa dagar

Fri parkering för alla besökande gäster.

Vägbeskrivning

Från Mariestad kör E20 ca 20 km mot norr. Vid Lyrestad, före Göta kanal, tag höger mot Norrkvarns slussområde. Kör vidare ca 2 km. Efter bron över kanalen på höger sida.

Hitta hit