Pensionat Prästgården, Töreboda

Töreboda

Pensionat Prästgården

I det vackra gula stenhuset med en härlig trädgård finns Pensionat Prästgården i Töreboda. Pensionatet ligger ca. 300 meter från Göta Kanal. Njut av cykling och promenad på den bilfria dragvägen utmed kanalen. Här kan vi erbjuda er 5 ny renoverade hotellrum med hög standard. Rummen har egen dusch & toa med tv på rummet. En trappa ner serveras det frukost i våra ljusa lokaler. Vid fint väder kan frukosten kan avnjutas i vår vackra trädgård.

 

Cykelpaket

Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja upplevelsepaket utmed Göta Kanal och Tiveden, där vi genom kvalitét och service ska vara bäst och vara det enda kompletta alternativet till total avkoppling och naturupplevelse för er.

Våra upplevelsepaket innehåller aktiviteter såsom cykel, kanot, passagerarbåtar, vandring samt golf. Läs mer på vår hemsida www.upplevelsepaket.se och boka äventyret.

 

Camping

Nyhet!
Nu har vi tagit över en fantastisk mysig liten Camping med logi och ett cafè som ligger alldeles intill Göta Kanal i Västergötland mellan Vänern och Vättern. Jonsboda Camping ca. 7 km. söder om Töreboda utmed den bilfria dragvägen. gå in på www.jonsbodacamping.se

Vi blev Årets Företag 2011

Överraskade och glada fick Yvonne och Urban lyssna till motiveringen som kommunchef Tommy Sandberg läste upp:"Urban och Yvonne Brånfelt är sanna entreprenörer som framgångsrikt verkar inom besöksnäringen - landets snabbast växande näringsgren. I knivskarp konkurrens har de utvecklat ett företag som har verksamhet också långt utanför kommunens gränser. Urban och Yvonne har ett stort hjärta för Törebodas utveckling och är utmärkta representanter för företagsamheten och samhällsengagemanget i vår kommun."

Kontaktinformation

Upplevelsepaket
Nygatan 2
54532 Töreboda
Kontaktperson: Urban Brånfelt
Telefon: 0506-12500
Bokning: 0506-12500

E-post: info@prastgarden.nu
Hemsida: http://www.prastgarden.nu

Öppettider

2019
Pensionat Prästgården har helårsöppet

Prisinformation

År 2019
Lågsäsong:
1/9 - 30/4, 1/9 Dubbelrum: 1350 Sek Enkelrum: 850 Sek.


Högsäsong:
1/5 - 31/8 Dubbelrum: 1550 Sek. Enkelrum: 1050 Sek.

Res med kollektivtrafiken

Promenadavstånd till Pensionat Prästgården, 5 min.

Fakta

Om ni har önskemål om aktiviteter så har vi ett stort och varierat utbud att erbjuda direkt i vår omgivning. Göta kanal är en självklar resurs som kan användas på många sätt. Åka båt, paddla, fiska, cykla eller promenera utmed, varianterna är många och alla lika rätt. Vill ni ha ännu mer äventyr löser vi det! Runt om i vårt närområde finns även en rad uppskattade golfbanor, Tivedens nationalpark, fantastiska fiskevatten för trolling i både Vänern och Vättern samt mycket annat. Hör av er till oss om ni vill ha fler tips på bra aktiviteter som passar just er.

Vägbeskrivning

Pensionat Prästgården ligger intill Töreboda kyrka på Nygatan 2, ca 300 m från Göta kanal.
Från E20 norrifrån sväng av vid Hova, E20 söderifrån sväng av vid Mariestad. Töreboda ligger också vid Västra stambanan och har många dagliga direkta avgångar både till och från Stockholm, Göteborg, Skövde och Jönköping.

Faciliteter

Bar
Take away
Lunch
Rökfria rum
Internet
TV
Dusch
Hårtork
Friluftsbad/Utomhusbassäng
Minigolf/Bangolf
Cykeluthyrning
Gästhamn
Kreditkort accepteras
Kylskåp
Restaurang med fullständiga rättigheter
Mikrougn
Samlingsrum
WiFi
Uteplats
WC/Toalett
Frukostservering
Året runt öppet
Onlinebokning
Barnmeny
Kaffe/Te
Parkering
Strykbräda

Hitta hit