Kanaldans med Martinez

Söderköping

2021 års Grammisvinnande Martinez vann den tunga titeln "Årets dansband 2018" och prisades med en Guldklav i Malung. 

Härnösandsbandet bjuder på sväng från sin egen låtskatt kryddat med låtar från förr. Martinez har medverkat i bl.a Bingolotto och har haft flera låtar på svensktoppen.

Sångerskan Sandra blev 2016 utsedd till årets sångerska och vann en Guldklav i Malung. 2017 medverkade hon i SVT Allsång på Skansen och var en av fem dansbandsprofiler där hon representerade Martinez.

Sann spelglädje utlovas och en doft från 60-talet gör sig påmind när Martinez bjuder upp till dans.

I pausen bjuder Norrköpings Sportdansare in till Dansskola med prova på Bugg med Torgny Lindbäck och Åsa Andersson som instruktörer.

Kanaldans sker inom projektet Musik i Vatten som är en del av Söderköpings kommuns firande av Svenska Marinens 500 års jubileum. Den 7 juni  2022 kommer den svenska marinen till Söderköping för att fira marinens 500-årsjubileum genom att bl a avtäcka en minnessten på Fiskartorget. Samma firande sker även i Stockholm, men "marinens vagga" stod just här i Söderköping när Gustav Vasa köpte skepp från Lübeck för att kunna manövrera bort den danska kungen Kristian Tyrann. Här provianterade skeppen och Gustav Vasa själv var på plats för att mönstra på manskapet.

09aug 18:30

Kontaktinformation

Dansbanan, Götakanalhamnen Söderköping
Söderköping
Kontaktperson: Åsa Sjöberg
Telefon: 0121-18160

Arrangör: Visit Söderköping

E-post: visit@soderkoping.se
Hemsida: www.visit.soderkoping.se

Prisinformation

Gratis 

Hitta hit