Ställplats Forsvik Göta kanal

Forsvik, Karlsborg

Forsviks ställplats är en pärla belägen alldeles intill Göta kanal. Här bor du med utsikt över kanalen och kan njuta av att titta på alla båtar som passerar under sommarhalvåret. I Forsvik finns caféer, ett gammalt bruksområde med mycket intressant för den industrihistorieintresserade, iordningsställda promenadstråk med informationsskyltar, en må-bra-runda som delvis går längs med kanalen bort mot badplatsen. En liten idyllisk pärla, med mycket att upptäcka.

Kontaktinformation

Forsviks sluss
546 73 Forsvik
Telefon: 46-0730444632

E-post: lappkullans@telia.com

Öppettider

Här finns 15 platser. Ej el. Ej förbokning.


Ställplatsen är öppen året runt men avgiftsbelagd maj-september - då med tillgång till servicehus (wc, dusch, tvättstuga och färskvatten).


Betalning sker via Swish. Möjlighet att betala med kreditkort och kontanter finns då kanalbutiken 5 knop är öppen. Om du anländer efter stängning så öppnas butiken upp klockan 19.30 då möjlighet till betalning finns. 

Prisinformation

Pris 200 kr/natt

I priset ingår tillgång till servicehus med wc, dusch, tvättstuga och färskvatten.

Antal platser: 15

Ej el. Ej förbokning.

Betalning sker via Swish. Möjlighet till betalning med kontanter och kreditkort finns då kanalbutiken 5 knop är öppen. Om du anländer efter stängning så öppnar vi upp butiken klockan 19.30 igen för incheckning/betalning.

 

Hitta hit