BRYGGFESTEN med Lasse Holm och Johanna Beijbom

Teater Bryggan på Forsviks Bruk, presenterad av Smofa, Karlsborg

Prisexempel

200 kr
Egen Båt (200års jubileum erbjudande)
Visa alla priser

360°-konsert för båt och sittande publik

Årets show med låtskrivaren, programledaren och artisten Lasse Holm innehåller alla hans hits som till exempel Främling, Canneloni Macaroni, Inget stoppar oss nu, Eloise, Växeln hallå. Alla hits blandas med historier, minnen och pikanta och roliga detaljer om folkkära artister som Lasse har samarbetat med genom åren.

Intresset för showen är stort och alla kvällar på deras turné 2021 var fullbokade. Nu kommer de äntligen till Forsvik direkt vid Göta Kanalen. På grund av den stora efterfrågan på Abba-hyllning utomhuskonserter 2021 samarbetar Smofa i år med Göta Kanal AB för att arrangera en helt unik 360°-konsert på Forsviks Bruk för båt och sittande publik.

Om Kvällen

Med 5 Melodifestivalvinster, mer än 70 låtar på Svensktoppen är Lasse Holm svensk populärmusik de facto. Entreprenören Lasse har startat studios, musikförlag och grammofonbolag. Sikta mot Stjärnorna och Diggiloo gjorde Lasse till en folkkär programledare i TV. Det blev länken till nuvarande Diggiloo som är Sveriges största familjefest på sommaren och som han startade tillsammans med Torgny Söderberg (Diggiloo-Diggiley) och producenten Patrik Krall.

Johanna Beijbom sångfågel från Skövde som tagit svenska folket med storm i bland annat Diggiloo- turnén 2019. Johanna är väldigt mångsidig och anlitas ofta både som sångerska och konferencier till stora evenemang, galor och event. Hon gör sitt jobb med väldigt mycket kärlek och engagemang oavsett publiksiffra.

Under Eurovision song contest 2012 sjöng Johanna Beijbom i Loreens kör till ESC vinnare-låten Euphoria. I mars 2022 släppte hon sin egna avskalade version av låten.

Med sig på scenen har Johana och Lasse Michael Bäck Band förstärkt med överraskningsgäst.

I sammanbandet med Göta Kanalens 200års jubileum bjuder Smofa - Skaraborgs Musikal- och Filmakademi på underhållning på världsklass med vår schlagervän Lasse Holm tillsammans med sångfågeln Johanna Beijbom. Lördagen den 30/7 skapar vi en sommarkväll med schlagerhitsen, god stämning och mycket prat och skratt och säkert en och annan dans (på båtar).

Föreställningen spelas på svenska.

Rekommenderad från 6 år.

Hemsida
http://www.smofa.se

Medverkande

Lasse Holm

Johanna Beijbom

Michael Bäck band

Special guests

Arrangör Smofa - Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 

Datum 30 juli 2022

OBS! kl 19:00 (det kan förekomma att Smofa visar ett förband innan konsert)

Scen Teater Brygga på Forsviks Bruk, Karlsborg

Längd Cirka 2 tim och 30 min, en paus (två paus om det spelas förband innan konsert)

Pris 200-500 kr

Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) info@smofa.se

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se 

Vi håller oss till gällande lag angående covid-19. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma och undvik nära kontakter vid symtom på covid-19. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. 

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318


Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa självklart för återbetalning eller liknande.

Prisinformation

Observera: det går att boka biljetter till egen båt och sittande publik (läktaren)

Hitta hit