Among Lynx

Teater Gjuteriet på Forsviks Bruk, presenterad av Smofa, Karlsborg

Prisexempel

250 kr
Ordinarie
Visa alla priser

Det svenska rootrock-bandet Among Lynx är ett band i tiden med kraftfulla feministiska texter och en musikalisk käftsmällsattityd.

Deras musik tar dig på en resa genom trånga gränder och storstadens smutsiga avenyer, till övergivna landsvägar i den amerikanska södern, till drömska landskap och frodiga urskogar. Among Lynx lämnar ingen oberörd. Med en rå kaxighet spelar Among Lynx efter devisen ”tungt, svängigt och smutsigt”.

Genom att experimentera med gammalt och nytt, rock och pop, så skapar de briljanta musikerna en ny bluesdoftande pop-genre.

Föreställningen spelas på svenska.

Rekommenderad från 0 år.

Hemsida:
https://www.amonglynx.com

Gruppens medlemmar:
Elin Öberg – munspel och körsång.

Moa Brandt: – gitarr och körsång.

Evami Ringqvist – sång och rytminstrument.

Tove Brandt – kontrabas, elbas och körsång.

Amanda Savbrant – trummor och körsång.

Arrangör Musik i Forsvik  

Produktionen realiseras med stöd av Smofa - Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 

Datum 11 juli 2022

kl 19:00

Scen Forsviks Gjuteri Musik och Teater på Forsviks Bruk, Karlsborg

Längd Cirka 2 tim och 30 min, en paus

Ordinarie Pris 250 kr

Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) info@smofa.se

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se 

Vi håller oss till gällande lag angående covid-19. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma och undvik nära kontakter vid symtom på covid-19. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. 

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318


Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte stpr för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa självklart för återbetalning eller liknande.

Prisinformation

Ordinarie Pris 250 kr

Hitta hit