Litteraturscen Söderköping: Anna-Karin Palm

Söderköping
Det fjärde arrangemanget av Litteraturscen Söderköping för säsongen! Tisdagen den 10:e december gör Anna-Karin Palm ett författarbesök på Söderköpings Bokhandel & Antikvariat.

Anna-Karin Palm har skrivit under hela uppväxten och debuterade med en novell i Prismas debutantantologi ”Novella”, 1985. Romandebuten skedde år 1991 med ”Faunen”, men det var först 1997 med romanen ”Målarens döttrar” som hon fick sitt genombrott. På så sätt har karriären fortsatt. Anna-Karins nyaste bok ”Jag vill sätta världen i rörelse” som släpptes i augusti i år är en biografi över Selma Lagerlöf, som tecknar ett rikt porträtt av en sökande, tänkande, älskande människa med starkt frihetsbegär och djärva visioner; en författare som än idag sätter läsarens värld i rörelse.
10dec 18:30 - 19:30

Kontaktinformation

Evenemang i Söderköping
Storgatan 7
Söderköping
Kontaktperson: Johanna Hellstrand
Telefon: 0121-18284

Arrangör: Söderköpings Bokhandel & Antikvariat och Söderköpings stadsbibliotek

E-post: johanna.hellstrand@soderkop...

Prisinformation

Plats: Söderköpings Bokhandel & Antikvariat Tid: tisdag 10/12 kl: 18.30 Gratis inträde, föranmälan till bokhandeln krävs antingen per e-post info@soderkopingsbokhandel.se eller telefon 0121-100 98. Arr: Litteraturscen Söderköping är ett samarbete mellan Söderköpings Bokhandel & Antikvariat och Söderköpings stadsbibliotek med stöd av Statens kulturråd.

Hitta hit