Questropolis Linköping

Linköping

Questropolis tar er med på en spännande nyckeljakt genom historiska Linköping.

  • Lös gåtor och samla alla stadens nycklar
  • Upptäck Linköpings historiska hemligheter
  • Se staden men nya ögon
  • För alla åldrar
  • Ett äventyr tillsammans är den perfekta utflykten
     

Gör så här:

  1. Köp appen Questropolis Linköping från App Store eller Google Play.
  2. Ta er till Stora Torget i Linköping.
  3. Följ instruktionerna i appen. Äventyret tar ungefär en och en halv timme.

Questropolis tar ungefär en och en halv timme att slutföra och under den tiden promenerar man ett par kilometer. Appen visar vägen och äventyret slutar på samma plats som det startar. Barn över 12 år bör ha en god chans att klara Questropolis utan hjälp av vuxna. Yngre barn älskar att vara med i ett team. Questropolis är utformat så att man bara behöver röra sig på allmän plats under äventyret.

Det behövs ingen internetuppkoppling under äventyret.

Fakta

Questropolis startar på Stora Torget i Linköping. Förutom att ni måste ta er till starten behöver ni inte hitta i Linköping: appen guidar er och äventyret slutar på samma plats som det startar.

Questropolis är roligast tillsammans i en grupp. Använd varsin mobiltelefon eller samlas kring en gemensam. I grupper med fler än 4 personer är det bäst att ha appen i mer än en mobil.

Questropolis tar ungefär en och en halv timme att slutföra och under den tiden promenerar man ca 3 km. Barn över 12 år bör ha en god chans att klara Questropolis utan hjälp av vuxna. Yngre barn älskar att vara med i ett team. Questropolis är utformat så att man bara behöver röra sig på allmän plats under äventyret.

Hitta hit