Söderköpings bokhylla, Kalle Lind

Söderköping

Författarbesök av Kalle Lind, skriftställaren med encyklopediska kunskaper i populärkultur och nöjeshistoria. Aktuell med boken ”Hasse Alfredson: en sån där farbror som ritar och berättar”.

Copyright/fotograf: Gabriel Liljevall

Söderköpings bokhylla laddar för ytterligare en sommar med intressanta och spännande författarbesök. Eftersom den här sommaren inte kommer att likna någon annan så görs vissa justeringar för att det ska fungera.

Det blir fyra författarbesök under måndagar i augusti. Dessa hålls på olika platser i vår långsträckta kommun, det blir helt enkelt en bokhylla på sommarturné!

En efterlängtad återvändare är Kalle Lind som förra sommaren fyllde Brunnssalongen och underhöll publiken med sina kvicka, humoristiska och nördiga kunskaper i äldre populärkultur. Sedan dess har han hunnit ge ut boken Hasse Alfredson: en sån där farbror som ritar och berättar.

Biljetter säljs på Söderköpings Bokhandel & Antikvariat fr.o.m. den 10 juli.

Varmt välkommen önskar Riksteatern Söderköping, Studieförbundet Vuxenskolan, Söderköpings Bokhandel & Antikvariat, Söderköpings stadsbibliotek och kulturkontor.

Boka
03aug 19:00 - 20:00

Kontaktinformation

Evenemang i Söderköping
Brunnssalongen, Söderköpings brunn. Skönbergatan 35
Söderköping
Kontaktperson: Anders Karlin
Telefon: 0121-10098

Arrangör: Riksteatern Söderköping, Söderköpings Bokhandel & Antikvariat, Studieförbundet Vuxenskolan och Söderköpings stadsbibliotek

E-post: info@soderkopingsbokhandel.se

Prisinformation

Biljetter säljs på Söderköpings Bokhandel & Antikvariat fr.o.m. den 10 juli.

150 kr eller 130 kr med Riksteaterns scenpass

 

Hitta hit