Börslycke Gård

borensberg, Motala

Häng med in till Börslycke Gård!
Här tillverkas hantverksmässigt kolor, kolasås, marmelad och dressing, småskaligt och utan tillsatser – i Borensberg, bara minuter från centrala Motala.
För Börslycke Gård är det viktigt att du kan lita på det du äter och att smak, färg och form kommer från naturliga råvaror. Här är inte en kola en kola, eller en marmelad bara en marmelad. Det är en himmelsk upplevelse!
I de nya lokalerna kan du via butiken, genom en ruta rätt in till tillverkningen, se in när kolan förpackas och marmelad kokas. Detta måste upplevas på plats

Kontaktinformation

Börslycke Gård AB
Skänningevägen 4
borensberg
Kontaktperson: Amanda
Telefon: 079-0690064

E-post: info@borslyckegard.se
Hemsida: https://borslyckegard.se/

Öppettider

2019:
Måndag 09-19
Tisdag 09-19
Onsdag 09-19
Torsdag 09-19
Fredag 09-19
Lördag 10-16
Söndag 10-16

Prisinformation

Vi har allt från himmelska godiskolor till kolasåser, marmelader, oljor och glass och mycket mera ! Allt i olika storlekar och prisklasser

Fakta

Vi är ett lite mindre företag som tillverkar kvalitets produkter. Allt görs i mindre satser och kokas, skärs, rullas, packas av oss.

Vi har funnits i ca 6 år och våra produkter kan ni hitta lite runtom i Sverige

Vägbeskrivning

Börslycke Gård ligger i Borensberg precis intill Göta Kanal. Håll utkik efter en vit stor byggnad precis vid slussarna. På fasaden finns texten Börslycke Gård och en stor tupp i svart finns även den på byggnaden:)

Parkering finns precis mitt emot byggnaden

Faciliteter

Affär
Café
WC/Toalett
Kaffe/Te
Parkering

Hitta hit